Identifica usor un iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad

  In ultimii ani compania Apple si-a facut un obicei din a lansa pe piata versiuni diferite ale aceluiasi model de iDevice, astfel ca avem 3 versiuni ale iPhone 5, inca 3 ale iPad Mini sau iPad 4, iar in cazul vechilor iDevice-uri lucrurile nu s-au schimbat absolut deloc. Avand atatea modele ale unor terminale, e greu sa le identificati corespunzator daca va hotarati sa cumparati terminalul la mana a doua, sau de la o persoana care le vinde noi, aduse din strainatate.

  In ajutorul vostru vine compania Apple care a dezvoltat 3 pagini separate in care ne spune cum putem identifica usor iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad. Totul are legatura cu carcasa terminalului si cu scrisul pe care il aveti disponibil pe ele, acel scris ajutandu-va sa identificati rapid modelul de iDevice pe care il aveti in mana. Fiecare iDevice are scris pe spate un text de genul Model A1429, iar acel cod A1429 va ajuta sa identificati terminalul ca fiind un iPhone 5, de exemplu,  si nu un iPhone 4 sau 4S.

  In paginile listate mai jos aveti tablete cu toate codurile modelelor iDevice-urilor, iar in baza lor puteti afla rapid daca un terminal este ceea ce vi se spune ca este, sau este altceva. Inainte sa inchei trebuie sa va avertizez ca o carcasa poate fi schimbata oricand de catre vanzator.