Softfactura Online iti permite sa faci facturi de pe propriul iPhone

  Softfactura Online este o aplicatie publicata recent in App Store-ul companiei Apple, ea fiind dezvoltata special pentru comerciantii care doresc sa faca rapid facturi chiar si cand nu se afla in preajma unui calculator. Mai jos aveti descrierea aplicatiei, ea fiind disponibila gratuit in format universal in App Store.

Facturaţi fără costuri, pe orice calculator, de oriunde!

Pentru utilizarea serviciul nostru de Softfactura online aveţi nevoie doar de un browser, o tableta sau un telefon inteligent.

Încercaţi serviciul nostru nou!

Eficientizați afacerea Dvs., înregistraţi-vă pe pagina www.softfactura.ro

Programul emite facturi conform legii, facturi care ajung imediat la destinație cu ajutorul imprimării la distanță.

Prin combinarea calculatoarelor cu dizpozitive mobile programul funcţionează pe orice platformă, chiar şi în acelaşi timp.

Datele sunt stocate în nor, astfel pot fi accesate de oriunde și oricând, indiferent dacă vă aflaţi la birou sau la paretenerul Dvs.

Baza de date poate fi accesată nu doar din programul instalat pe calculatorul Dvs.

Puteţi accesa din orice dispozitiv!

Devine real, Dvs. emiteţi o factură pe telefonul Dvs., care se va vedea în centru pe un PC, Mac sau orice alt dispozitiv al dumneavoastră .

Pentru acces sunt necesare doar un nume utilizator şi parola Dvs.!

Chiar dacă sunteţi în străinătate, puteţi accesa imediat, ușor și fără costuri, și puteți verifica funcționarea companiei Dvs.

Pretul initial:
Numele:
Softfactura Online

Gratuit

s





Developer: Key-Soft Software…
Universala
Categoria: Business


Descriere: Softfactura Online

Facturai fr costuri, pe orice calculator, de oriunde!
Pentru utilizarea serviciul nostru de Softfactura online avei nevoie doar de un browser, o tableta sau un telefon inteligent.
ncerc…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.5 Mb


3 COMENTARII

  1. 3 euro si ceva pe luna? Fiti seriosi! Plus ca nu functioneaza, nu se conecteaza la server sau te redirectioneaza pe o pagina din ungaria. Timp pierdut!

  2. “Login Error Connection with server was lost” hai sa fim seriosi, ar lasa cineva baza de facturare pe mana unor amatori? si ghici de unde.