Prima Pagina aplicatii Colegu’ – aplicatia care iti vine in ajutor in trafic

Colegu’ – aplicatia care iti vine in ajutor in trafic

  Avand un nume autentic romanesc, aplicatia Colegu’ a fost special conceputa pentru soferii romani care au intotdeauna nevoie de putin ajutor in trafic. Colegu’ este disponibila gratuit in App Store, dar a fost conceputa pentru a utilizata pe iPhone/iPod Touch. Inainte sa inchei va spun ca foarte comica mi se pare pare mentiunea de la final care va spune ca utilizarea GPS-ului pentru perioade indelungate de timp reduce autonomia bateriei, avertizarea fiind scrisa in limba engleza, spre deosebire de restul descrierii.

Aplicația Colegu’, este prima aplicație autentic românească care vine în sprijinul șoferilor din România cu scopul de a crea o comunitate unită și de a permite distribuirea de informații referitoare la trafic.

Colegu’ vrea sa vină în completarea altor metode folosite, precum stațiile de comunicare, oferind suport vizual și audio pentru alerte.

Aplicația pentru șoferi Colegu’ va trimite notificări vizuale și audio referitoare la puncte de interes precum: Radare Mobile, Radare Fixe, Filtre și Tractări Mașini. 

Aplicația are la bază principiul de community sharing, care este folosit și de stațiile de comunicare de pe mașini.

Șoferii vor putea să anunțe și să primească notificări despre localizarea radarelor, filtrelor și a zonelor de tractări mașini. Pe viitor, numărul de categorii va crește, în funcție de nevoile șoferilor.

Proces:

1. Utilizatorul vede unul din Punctele de Interes: Radar fix, Radar Mobil, Filtru, Zona de Tractări Mașini și o semnalează pe hartă prin butonul de Adaugă punct de interes, care se va folosi de coordonatele poziției curente. 

2. Utilizatorii vor primi notificări vizuale și audio referitoare la acel punct de interes în momentul în care intră în raza de notificare aleasă din meniul de setări al aplicației.

Configurări:

Mai mult, utilizatorii pot alege care sunt punctele de interes afișate pe hartă prin configurarea hărții de pe ecranul principal. În același mod, șoferii pot alege, din ecranul de setări, ce notificări să primească și la ce interval de timp.

Notificările, atât cele audio cât și cele vizuale, sunt primite de utilizator chiar și in momentul în care aplicația rulează în Background. Atenție: este necesar ca aplicația să fie pornită și chiar dacă nu este în prim plan, aceasta va fi alături de dumneavoastră oferind informații actuale și corecte.

Noi vrem să îmbunătățim în mod constant aplicația și de aceea oferim oportunitatea utilizatorilor de a ne trimite sugestii sau să ne anunțe cu privire la alte erori existente folosind ecranul de Info.

Viitoare Update-uri

Mai mult, în următoarele update-uri, aplicația Colegu’ va avea istoric, arătând care sunt zonele unde se află în mod normal Radare și Filtre și zonele unde se ridică de obicei mașini.

În plus, Colegu’ va furniza rute recomandate în funcție de preferințele utilizatorului.

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

Pretul initial:
Numele:
Colegu’

Gratuit

s

Developer: Sebastian Gabor
Categoria: Navigation


Descriere: Aplicaia Colegu, este prima aplicaie autentic romneasc care vine n sprijinul oferilor din Romnia cu scopul de a crea o comunitate unit i de a permite distribuirea de informaii referitoare la trafic.

Coleg…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.4 Mb


 • Swat

  Momentan primesc o eroare in legatura cu serverul.

 • Yulyann

  De aplicatia Mobil Team nu se mai stie nimic ? Sa facut atata valva si a disparut subit. Tipic romanesc.

 • anonimous

  Misto, pe dezvoltator il cheama Gabor.

 • dasimo

  sigur merge pe baza de GPS si nu pe baza de net?

 • Aikman

  Eu folosesc waze si nu am avut probleme cu programul

 • A.Craciun

  Statia ii sfanta

 • Nadia

  Cum pot sa opresc notificarile cand nu sunt in trafic?

 • Settings>Notifications>Colegu’

 • Mircea

  O copie dupa “Waze” .

 • Eu am un iphone4. Dar nu imi deschide. Ma arunca afara

 • Eugen….

  Am 4s si nu imi deschide programul?care este problema!?…

 • Mobil Team va reveni cat de curand, se fac teste pentru a putea fi folosita si de catre cei care poseda sistem android.

 • Andi

  Cum stergem postarile (punctele de interes) bagate din greseala?

 • Salut,

  In primul rand, vreau sa va multumesc in numele echipei ce participa la dezvoltarea aplicatiei.

  Mai mult, va rog sa luati in considerare ca aplicatia este inca test si ca incepand cu versiunea 1.1, care va fi lansata in curand, aplicatia Colegu’ va putea fi alaturi de soferi intr-un mod eficient si cu informatii corecte.

 • demyco79

  Mobil Team a murit din cauza arogantei administratorului. Nu l-a dus capul sa-si pastreze utilizatorii, si-i bana din orice prostie. Si uite asa a ramas fara utilizatori……plus ca era folosit in 80-90% din timp pe pist de chat

 • Sebastian Gabor

  Aplicatia este acum disponibila si pe Android !
  Asteptam sugestiile voastre la adresa colegu@itgambit.com

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gambit.radar#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmdhbWJpdC5yYWRhciJd

 • Nu cred ca vor veni de aici :))

 • Alexandru

  E buna aplicatia dar mai mult i ajuta pe militieni pentru ca ei merg bauti la volan. Intre ei e mancatorie

 • dacian

  Exista o alternativa mai buna: Waze. are mult mai multi utilizatori, iti ofera navigatie, trafic in timp real, pe langa multe tipuri de avertizari rutiere si socializare intre utilizatori.

 • Alexandru

  De o saptamana imi da o eroare , ori o remediati ori lasatii pe altii care se stiu. Waze e foarte bun