Colegu’ – aplicatia care iti vine in ajutor in trafic

20

  Avand un nume autentic romanesc, aplicatia Colegu’ a fost special conceputa pentru soferii romani care au intotdeauna nevoie de putin ajutor in trafic. Colegu’ este disponibila gratuit in App Store, dar a fost conceputa pentru a utilizata pe iPhone/iPod Touch. Inainte sa inchei va spun ca foarte comica mi se pare pare mentiunea de la final care va spune ca utilizarea GPS-ului pentru perioade indelungate de timp reduce autonomia bateriei, avertizarea fiind scrisa in limba engleza, spre deosebire de restul descrierii.

Aplicația Colegu’, este prima aplicație autentic românească care vine în sprijinul șoferilor din România cu scopul de a crea o comunitate unită și de a permite distribuirea de informații referitoare la trafic.

Colegu’ vrea sa vină în completarea altor metode folosite, precum stațiile de comunicare, oferind suport vizual și audio pentru alerte.

Aplicația pentru șoferi Colegu’ va trimite notificări vizuale și audio referitoare la puncte de interes precum: Radare Mobile, Radare Fixe, Filtre și Tractări Mașini. 

Aplicația are la bază principiul de community sharing, care este folosit și de stațiile de comunicare de pe mașini.

Șoferii vor putea să anunțe și să primească notificări despre localizarea radarelor, filtrelor și a zonelor de tractări mașini. Pe viitor, numărul de categorii va crește, în funcție de nevoile șoferilor.

Proces:

1. Utilizatorul vede unul din Punctele de Interes: Radar fix, Radar Mobil, Filtru, Zona de Tractări Mașini și o semnalează pe hartă prin butonul de Adaugă punct de interes, care se va folosi de coordonatele poziției curente. 

2. Utilizatorii vor primi notificări vizuale și audio referitoare la acel punct de interes în momentul în care intră în raza de notificare aleasă din meniul de setări al aplicației.

Configurări:

Mai mult, utilizatorii pot alege care sunt punctele de interes afișate pe hartă prin configurarea hărții de pe ecranul principal. În același mod, șoferii pot alege, din ecranul de setări, ce notificări să primească și la ce interval de timp.

Notificările, atât cele audio cât și cele vizuale, sunt primite de utilizator chiar și in momentul în care aplicația rulează în Background. Atenție: este necesar ca aplicația să fie pornită și chiar dacă nu este în prim plan, aceasta va fi alături de dumneavoastră oferind informații actuale și corecte.

Noi vrem să îmbunătățim în mod constant aplicația și de aceea oferim oportunitatea utilizatorilor de a ne trimite sugestii sau să ne anunțe cu privire la alte erori existente folosind ecranul de Info.

Viitoare Update-uri

Mai mult, în următoarele update-uri, aplicația Colegu’ va avea istoric, arătând care sunt zonele unde se află în mod normal Radare și Filtre și zonele unde se ridică de obicei mașini.

În plus, Colegu’ va furniza rute recomandate în funcție de preferințele utilizatorului.

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

Pretul initial:
Numele:
Colegu’

Gratuit

s

Developer: Sebastian Gabor
Categoria: Navigation


Descriere: Aplicaia Colegu, este prima aplicaie autentic romneasc care vine n sprijinul oferilor din Romnia cu scopul de a crea o comunitate unit i de a permite distribuirea de informaii referitoare la trafic.

Coleg…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.4 Mb