Prima Pagina aplicatii Iata cum poti genera scurtaturi pentru aplicatiile din iOS fara a face...

Iata cum poti genera scurtaturi pentru aplicatiile din iOS fara a face jailbreak (Video)

[youtube]http://youtu.be/5SWIeTqwYcE[/youtube]

  Avand in vedere ca Apple nu ne permie sa efectuam foarte multe modificari pentru iDevice-urile noastre fara a face jailbreak, in ultimele luni au aparut tot felul de solutii web care ne permit sa obtine aproximativ aceleasi modificari, dar fara a face jailbreak. Printre acestea este inclusa si o aplicatie web numita iCustom care ne permite sa “modificam” iconitele aplicatiilor din iDevice-uri. Mai exact, aplicatia ne da posibilitatea de a genera scurtaturi pentru aplicatiile instalate in terminalele noastre, iar in clipul video de mai sus aveti explicat intreg procesul.

  Partea proasta este ca aveti mult de lucru si trebuie sa cautati voi singuri imaginile care vor fi afisate in Springboard, iar rezultatul final este o dublare a numarului de iconite disponibile in Springboard. Partea buna este ca puteti face totul fara jailbreak, partea proasta este ca la un restore dispar toate modificarile si trebuie sa luati procedura de la capat. Pentru a accesa aplicatia web trebuie sa urmati acest link.

Thanks to M.S.

 • asualex

  dar pt zephyr ? exsta varianta fara jb ?

 • Nope.

 • andrei

  Francezi astia… :))

  Free – cea mai buna companie de net , pe care am folosito ever!

 • Gabriel

  Azi este prima zi fara jb … Am fost constrans sa imi fac update la 6.1.3 … Si pentru 4S nu am gasit soluti de downgrate 🙂 partea buna … Ca merge mult mai fluent 🙂

 • Samy

  Mie nu imi merge, nu mă lăsa sa încărc poza pentru icon..

 • Samy: vezi ca nu ai descarcat aplicatia picup

  Asa ceva ar trebui sa regasim in IOS 7