Prima Pagina Apple Apple achizitioneaza din nou ecrane LCD de la Samsung

Apple achizitioneaza din nou ecrane LCD de la Samsung

 

  Acum cateva saptamani de zile au aparut primele informatii care sugerau faptul ca Apple si Samsung ar fi incetat relatiile de colaborare in ceea ce priveste producerea de ecrane pentru iDevice-uri. Conform unei publicatii din Coreea de Sud, cele doua companii au reinceput sa colaboreze in acest domeniu, cei de la Apple plasand noi comenzi pentru ecrane dedicate acestor produse, insa deocamdata nu se specifica ratiunea din spatele reinnoirii colaborarii.

A new report surfacing from Korea IT News today claims that Apple has officially resumed its business ties with Samsung Display for thin LCD panels. The report states that Apple uses thin LCD panels in their iPhone, iPad and most recent MacBook Pro series – which would indicate that the thin displays are used in Retina Display based products.

  O posibila motivatie din spatele incheierii unui nou contract ar putea avea legatura cu faptul ca partenerii Apple nu pot obtine yield rate-uri la fel de bune precum cei din Cupertino, aceasta problema limitand vanzarile Apple.

 • Claudiu daniel

  Uau asta da stire !!

 • claudiu91

  Cand e vorba de win win si rivalii pot sa colaboreze… Nu vad care este problema.

 • conytaac

  Hilar?!?… sau ironic?!!

 • Doc

  conytaac, depinde de vârstă, eu cred ca ăștia se țin de puștisme! 😉

 • SiR Vladio

  Raman la parerea ca Samsung e cea mai tare firma in materie de display-uri…tot ce am in casa TV/Monitor e de la Samsung si n-am nicio problema 😀

 • Seby

  Eu am mai spus ca nu au cum sa scape de samsung pentru ca sunt foarte puternici si nici-o alta firma nu poate face ce fac ei.

 • Haivas

  Daca e sa vorbim de tv-ri samsung lasa de dorit in fata lui Sony si chiar la Philips .