iPhone 5S ar putea avea un Retina Display cu rezolutie Full HD si margini subtiri

  Un nou zvon aparut astazi pe website-urile din China sugereaza faptul ca Apple ar intentiona sa dubleze numarul pixelilor din ecranul iPhone 5S si ca dispozitivul ar urma sa aiba margini mult mai subtiri, exact precum iPad Mini. Conform zvonului, Retina Display-ul din iPhone 5S ar urma sa aiba de aproape 2 ori mai multi pixeli decat Retina Display-ul din iPhone 5, mai exact zvonul spune ca de la 730.000 pixeli se va face o trecere la aproximativ 1.5 milioane de pixeli.

  Ecranul va ramane la o diagonala de 4 inch, insa in afara numarului dublu de pixeli el ar urma sa fie amplasat ceva mai aproape de carcasa, Apple preluand schimbarea de la iPad Mini. In iPad 5 vom vedea margini mai subtiri, iar in iPhone 5S se pare ca vom avea parte de exact acelasi lucru, daca este sa dam crezare zvonului. Daca Apple va dubla numarul de pixeli, atunci probabil va fi dublata, sau cel putin crescuta si rezolutia, terminalul putand avea o rezolutie maxima de 2272 x 1280 pixeli(1136 x 640 pixeli x2), exact dublul celei actuale.

  Avand in vedere ca majoritatea smartphone-urilor Android au fie rezolutie HD, fie Full HD, nu ar fi neobisnuit ca Apple sa dubleze intr-un final rezolutia iPhone-ului sau, insa aceasta este prima oara cand auzim despre o schimbare atat de radicala.