Iata la ce trebuie sa va asteptati de la WWDC 2013

  WWDC 2013 va incepe pe data de 10 iunie, Apple a confirmat ca in cadrul keynote-ului de deschidere va prezenta iOS 7, OS X 10.9, insa un apropiat al celor din Cupertino ne ofera cateva detalii in legatura cu ceea ce ar urma sa vedem. Pentru inceput trebuie mentionat faptul ca nu vor exista iPhone-uri sau tablete iPad noi, singurul hardware pe care Apple ar urma sa il prezinte fiind Mac-urile, insa nu vorbim despre vreun design nou, ci despre actualizarea liniei existente.

  Pe partea software avem un iOS 7 care ar urma sa aiba un look modernizat si schimbarile nu ar urma sa fie chiar atat de radicale, dar vor fi cu siguranta semnificative. Apple va schimba multe in ceea ce priveste experienta de utilizare a sistemului de operare, acelasi lucru urmand sa se intample si cu OS X 10.9. In afara unei modernizari a design-ului, Apple ar urma sa imbunatateasca semnificativ experienta de utiliare a sistemul de operare pentru Mac-uri, destule functii noi urmand a fi prezentate.

  Informatiile vin de la o persoana apropiata multor membri ai echipei de conducere a celor de la Apple, deci ele trebuie privite cu foarte multa seriozitate.