Prima Pagina Apple Tim Cook si lansarea a unui iPhone cu ecran mai mare de...

Tim Cook si lansarea a unui iPhone cu ecran mai mare de 4 inch

  In aproape fiecare interviu la care participa, Tim Cook este intrebat despre viitoarele iPhone-uri pe care le dezvolta compania Apple, iar in timpul interviului din cadrul D11 nu a scapat de o asemenea intrebare. Tim Cook a fost intrebat daca Apple intentioneaza sa extinda linia de iPhone-uri, eventual sa lanseze unul cu ecran mai mare decat cel de 4 inch. Cook a afirmat ca Apple este concentrata pe imbunatatirea dispozitivelor actuale inainte de a se extinde la altele, insa nevoile consumatorilor primeaza intotdeauna.

My only point is these products all served a different person, a different type, they served different needs. For the phone that is the question. Are we now at a point to serve enough people that we need to do that? A large screen today comes with a lot of tradeoffs. Customers are clearly looking at the size, but they also look at things like ‘do the photos show the proper color? The white balance, the reflectivity, battery life. The longevity of the display.

  Desi CEO-ul Apple nu a respins ideea lansarii unui iPhone cu ecran mai mare de 4 inch, el afirma ca pentru a lansa actualele terminale de acest gen au fost facute compromisuri in ceea ce priveste autonomia bateriei, calitatea ecranelor, etc. Facand o analogie cu expansiunea tabletelor iPad si a Mac-urilor, Cook a afirmat ca in cazul acelor produse a fost vorba de oferirea unor dispozitive care sa fie de folos anumitor segmente de consumatori, iar in cazul telefoanelor mobile el nu stie daca piata a ajuns in acel punct.

  Practic deocamdata Apple nu vrea sa produca iPhone-uri cu ecrane foarte mari, insa intr-un an sau poate doi, lucrurile se vor schimba.

 • Nicu

  E bine si mai tarziu . Numai sa fie.

 • Georgeta

  Orice produs cu ecran mai mare de 3,5 e destinat esecului.

  Orice tableta mica e o mizerie.

 • Serban

  Acum cateva luni un motiv expus era si utilizarea dispozitivului cu o singura mana..acum vad ca nu a mai mentionat acest motiv. Destul de trist

 • Sunt probleme mult prea multe la actualele ecrane de iPhone 5, mai bine ar rezolva intai aceste probleme (pixeli morti, culoare verde de la iesirea din stand-by, unele ecrane se vad neclar, altele au o tenta exagerata de galben etc).

 • Eu am iPhone 5 si nu am auzit pe nimeni cu o problema ca asta

 • Grim

  @Georgeta : Da probabil pentru unii insa pentru altii e ideal. De exemplu eu nu mi-am luat ipad tocmai din motivul ca vreau ipad mini (mai portabil, il poti tine intr-o mana in timp cu cealalta navighezi , etc.) iphone folosesc de multi ani , dar tare as vrea unul de vreo 4.5 – 4.8 inchi display-ul. Fiecare cu gusturile lui , nu poti impune tu gusturile tale altor oameni.

 • Haivas

  iPhonul trebe sa ramana telefon ,ma refer la dimensiuni ,ce e peste 3,5 este a,b,c,z plus functia de telefon ,eu doresc telefon plus a,b,c,………. .

 • Alex24buc

  @Ciprian. Intr-adevar este o problema destul de mare cu display-ul la ele, am schimbat cateva telefoane iphone 5 la garantie pentru pixeli morti sau alte imperfectiuni la display, la fel si un prieten. Este inadmisibil, nu mai zic de binecunoscuta tenta galbena, care la unele telefoane este mai accentuata decat la altele.

 • Dani

  Am iphon 5 tot ok pana ajung la subiectul baterie internet.ma rupe cand stau conectat pe internet.se descarca f repede.am ios 6.1.3 ,bn k nu am facut update la ios 6.1.4 k am inteles k mai repede descarca bateria.ios 6.13 , 6.1.4 un esec

 • Pingback: Apple inca lucreaza la un iPhone 6 cu ecran de 4.8 inch | iDevice.ro()

 • Serb@n:
  N-ai inteles: dimensiunile carcasei (frame) raman aceleasi; doar ecranul (display) se mareste.