Prima Pagina Apple Apple inca lucreaza la un iPhone 6 cu ecran de 4.8 inch

Apple inca lucreaza la un iPhone 6 cu ecran de 4.8 inch

  In imaginea de mai sus avem o reprezentare a ceea ce ar trebui sa fie un iPhone 5S cu ecran de 4.8 inch, insa stim cu totii ca terminalul va arata precum iPhone 5 si va avea acelasi ecran. In ceea ce priveste iPhone 6 parerile sunt diferite, majoritatea informatiilor aparute pana acum sugerand faptul ca Apple testeaza un ecran de 4.8 inch pentru viitorul sau terminal. Acelasi lucru il spun si analistii de la Citi, ei afirmand ca in laboratoarele Apple prototipuri ale iPhone 6 cu ecran mare inca exista.

  Tim Cook a afirmat ca Apple va aduce pe piata un asemenea dispozitiv numai daca tehnologia ii va permite sa nu faca rabat la calitate, iar anul 2014 ar putea fi cel in care se va face trecerea la un ecran de dimensiuni mai mari. Nu se stie daca trecerea la un ecran mai mare, care va avea implicit si o rezolutie mai mare, se va face precum vede in imaginea de mai sus, cu eliminarea marginilor si eliminarea spatiului dintre butoane/difuzor, sau Apple va alege sa mareasca dimensiunile terminalului.

 • real

  as prefera un ecran de 4.5 (maxim) si fara butonul home, fara margini si ecranul de la galaxy s3

 • Markovnikov

  wow! ar arata si ar fi superb!

 • Edemplulde aici e perfectpentru mine un ecran de4.8inch in acelasi body arata extraordinar si eu nu as opta pentru ecranele Samsung Oled pentru ca Retina sunt mult mai bune

 • Lucian 4.2

  Chestia cu 4,8 inch oricum o iei, nu cade bine.
  Daca pastreaza latimea si lungesc telefonul, modifica aspect ratio iar Apple s-ar alinia politicii tembele a altor producatori cu n-spe mii de rezolutii si aspect ratio (conform pozitiei exprimate de zaone intr-un post mai vechi). Plus ca telefonul ar arata ca o telecomanda.
  Daca pastreaza aspect ratio de 16:9 de la iPhone 5, atunci telefonul s-ar lati si nu ar mai putea fi manevrat cu o mana ceea ce va nemultumi pe toti cei care pana acum erau foarte vocali in aceasta privinta. Plus ca telefonul va arata ca o paleta de ping-pong.
  In consecinta nu cred ca Apple si fanii iPhone sunt pregatiti pentru 4,8 inch, sunt de parere ca urmatoarea iteratie va fi intre 4,3 si 4,5 inch, cu pastrarea aspect ratio. La paleta de ping-pong sau telecomanda oricum se va ajunge dar nu acum, mai incolo.