Prima Pagina aplicatii Apple retrage din App Store o aplicatie care sustinea ca poate “trata”...

Apple retrage din App Store o aplicatie care sustinea ca poate “trata” homosexualitatea

  Setting Captives Free este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store, iar printre functiile listate de catre dezvoltatorii sai se afla si una care trebuia sa trateze “homoxesualii”. Prin tratament se intelegere “inlaturarea” homosexualitatii barbatilor, insa desigur ca totul este doar o teapa pe care Apple a tolerat-o. Multumita unui grup care sustine drepturile si libertatile persoanelor homosexuale, bisexuale, etc, aplicatia a fost retrasa de catre Apple din App Store, insa nu inainte ca 30.000 de semnaturi sa fie stranse in cadrul unei petitii.

  Apple a retras aplicatia afirmand ca ea incalca termenii si conditiile privind publicarea in App Store si nimeni nu o va vedea prea curand in magazinul companiei. Apple are o toleranta foarte mare fata de libertatea de exprimare, stiti cu totii ca Tim Cook este homosexual, asa ca era normal ca o aplicatie de acest gen sa nu aiba viata lunga in App Store, mai ales ca ea nu oferea vreo functionalitate, ci era plina de texte inutile.

 • Claudiu daniel

  Bua chiar nu stiam dar din atitudinea lui trebuia sa ne dam seama !:( Deasta poate multi nu il vor acolo ca are atitudinea aia blajina feminina , neconvingatoare cand toti erau obisnuiti cu impetul hetero a lui Jobs… dar o avea alte calitati de la pus Jobs acolo…

 • Markovnikov

  Tim Cook, homosexual? voi va imaginati ca si-o trage cu alt barbat? cat de gretos….

 • Cristi

  Big like @Marcoknikov lol

 • Homofobia e in floare. :))))))))

 • Dr.T

  @asucme – ai mare dreptate, asta din pacate.

  Mulți oameni sunt mărginiți intelectual, ca să nu folosesc alte cuvinte în acest sens. În mintea lor nu pot concepe ca există și oameni diferiți și nu din cauza unei opțiuni voluntare (în limbaj iPad: nu din cauza vreunei bife în vreo căsuță).

  Sunt studii epigenetice în acest sens care explica foarte bine fenomenul (existent desigur și la alte mamifere).

 • Claudiu daniel

  Homofobie ca si rasismul sau xenofobia sunt repugnante cel putin pt mine … si daca nu esti de acord cu comportamentul oamenilor nu inseamna ca trebuie sa ii si urasti sau sa desconsideri ! Nu confundati homofobia cu dezacordul in fata unui comportament !