Indirect Apple confirma faptul ca iPhone 3GS nu va rula iOS 7

  La jumatatea acestei luni scriam acest articol in care va spuneam terminalele care nu ar urma sa ruleze iOS 7 de indata ce sistemul de operare va fi lansat in versiune beta si mai apoi oficial. Ieri compania Apple a lansat un nou model al iPod Touch 5G, dispozitivul fiind o versiune low cost a liniei de iPod Touch-uri pe care Apple le vinde, insa impreuna cu el a fost scos din vanzare, si cel mai probabil din productie, iPod Touch 4G-ul care are peste doi ani de disponibilitate pe piata.

  Exista sanse infime ca iPod Touch 4G sa ruleze iOS 7 din moment ce Apple a scos dispozitivul din vanzare, iar acelasi lucru il putem spune si despre terminalul iPhone 3GS. iPod Touch 4G are un procesor mai bun decat 3GS-ul, insa are aceeasi cantitate de RAM, ambele terminale putand fi incapabile de a sustine iOS 7 dupa lansare. Probabil Apple nu va oferi noua versiune a sistemului de operare care au doar 256 MB RAM integrat, ambele terminale facand parte din aceeasi categorie.

  Era normal ca Apple sa renune la iPhone 3GS, insa posibila renuntare la iPod Touch 4G este surprinzatoare, insa daca in toamna aceasta iPod Touch 6G isi va face apritia pe piata, atunci totul devine logic. Daca aveti un iPhone 3GS veti afla pe 10 iunie daca iOS 7 va putea rula pe el, insa nu ar trebui sa va faceti foarte mari sperante.

14 COMENTARII

  1. nu inteleg unde e logica atunci cand cineva ma forteaza sa iau ceva doar pentru ca asa vor ……..
    in cazu 3gs inteleg , pentru ca bubuie si cu 6 dar cu 7 cred ca ia foc direct :))) dar cu restu nu vad unde e problema , aici apple isi arata iar foamea de bani , frica de a nu vinde produse “noi” si nu in ultimu rand nepasarea de clieti ei……

  2. cand aveam 3gs cu ios 6 pe el pot sa spun ferm ca mergea excelent, nu inteleg de ce la unii “bubuie” cu ios 6 instalat sincer..

  3. loool, detin un iPhone 3GS fara JB, iOS 6.1.3 si merge excelent, nu stiu cum de la voi bubuie, am 117 aplicatii instalate, dintre care 3 sunt GPS FULL, TomTom, Sygic si Navigon, merg foarte bine toate aplicatiile, nu am probleme cu errori sau ceva de genu, repet: NO JB !!! Deja Apple o da in bara cu iOS 7 ca nu o sa ruleae pe iPhone 3GS, e o porcarie, te obliga sa cumperi ce scot mai nou, deja mi s’a urat de Apple si cu magariile lor.

  4. Atunci ramaneti la Nokia 3310 , cautati update-uri de soft , ca sigur e foarte imbunatatzit !!! Sau Ramaneti la iPhone 2g ce ziceti ? vrei iOS 10 pe iPhone 2g ?? dar iOs-ul sa va mareasca si camera la 100 mpx , si ramii la 5 gb si ecranul la 10″ ! vreti asa? ar fi ceva PE BUNE :))

  5. Am un 3GS si i-mi pare tare rău de ce aud pe aici deoarece merge brici, sunt atasat de el si am zeci de aplicații care merg f.bine…. când o sa constat ca nu mai are aceiasi utilitate am de gand sa trec la samsung S4 sa vad cum se comporta si concurenta

  6. Eu totusi cred ca ios7 o sa chinuie 3gs-ul dar cu restu idevice-urilor nu inteleg de ce sa le limiteze la ios6……
    Daca 3gs este destul de batran (deaia l-am si dat degeaba) si vor sa-l scoata din “joc” sa lase toate celelalte idevice-uri in pace ca altfel nu ma pot gandi decat la “foame de bani” …….sa faca ce vor pana la urma ca eu mai astept ios7 care sper sa ma satisfaca macar pana apare un iphone6 cu o noua fata ca de modelu asta sunt satul pana peste cap.