Aplicatia Numere utile iti pune la dispozitie mii de numere de interes local si national

  Numere utile este o aplicatie lansata vineri in App Store, iar prin intermediul ei aveti acces rapid la mii de numere de interes national si local. Ma exact, aveti posibilitatea de a afla rapid numerele de telefon ale institutiilor locale  sau ale institutiilor de interes national, iar separat de ele puteti afla rapid numerele de telefon ale cluburilor, firmelor de taxi, cinematografelor sau hotelurilor din Romania. Numere utile este disponibila in App Store intr-un format special gandit pentru iPhone si iPod Touch.

Aplicația Numere Utile pentru iOS reprezintă o colecție de numere de telefon atât de interes național cât și de interes local.

Odată găsit numărul de telefon dorit, puteți să-l apelați direct din aplicație sau să vizualizați pe hartă locația deținătorului respectivului număr.

Secțiuni:
– numere de telefon de interes național: sunt incluse numerele de telefon ale instituțiilor centrale ale statului (de exemplu ministere, ambasade, …);
– numere de telefon de interes local, organizate pe județe și mai apoi pe categorii: instituții publice locale, spitale, consulate, taxi, cluburi/discoteci, cinematografe, hotele, restaurante.

Facilități ale aplicației Numere Utile:
– căutare pe bază de fragmente text;
– apelare numere de telefon direct din aplicație;
– utilizarea facilităților localizării și direcționării pe hărți de navigație online.

Pretul initial:
Numele:
Numere Utile

1.79

s





Developer: Crius Development…
Categoria: Productivity


Descriere: Aplicaia Numere Utile pentru iOS reprezint o colecie de numere de telefon att de interes naional ct i de interes local.

Odat gsit numrul de telefon dorit, putei s-l apelai direct din aplicaie sau s vizual…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.6 Mb


4 COMENTARII