Prima Pagina Concept iPhone 6 cu ecran curbat si cititor de amprente apare intr-un concept...

iPhone 6 cu ecran curbat si cititor de amprente apare intr-un concept inedit (Video)

[youtube]http://youtu.be/s5eirc-Vrjs[/youtube]

  iPhone 6 este asteptat in toamna anului 2014, insa pana atunci cei de la Ciccarese Design s-au gandit sa ne prezinte viziunea lor cu privire la terminal. In conceptul din clipul video de mai sus veti vedea un iPhone 6 cu ecran curbat, un design destul de sci-fi, dar si cu un cititor de amprente care inlocuieste butonul Home. Se zvoneste ca Apple ar urma sa implementeze acest cititor de amprente in butonul Home care ar urma sa devina tactil, insa deocamdata nu exista dovezi solide care sa sustina afirmatiile, ci doar zvonuri.

This is iPhone Fingerprint Scanner, the result of the recent rumors. Such as the latest Apple products, in this iPhone there is a big chamfer on the front face. The screen is curved and the fingerprint sensor take the place of the Home button. Black & Slate or White & Silver are the colors. The video show you concept sketch, design details and some general rendering.

 • bogdan

  incredibil ce bine arata

 • Nicu

  Superb

 • Victor0987

  Ecranul curbat in exterior nu prea este practic, usor de atins cu obrazul in timpul convorbirilor si foarte usor de zgariat.

 • penetrescu

  Care e faza cu acest ecran curbat? Am mai intrebat si in trecut si inca nu m-a lamurit nimeni, care este avantajul unui asemenea ecran curbat? Ce avantaje aduce el fata de ecranyl clasic, plat? Toata lunea vad ca da pe spate cand vede acest ecran curbat.

 • anonimous

  Te ajuta sa nu vezi filme, sa te enervezi la jocuri, sa il pivotezi pe fata cand vorbesti, si mai ales sa se sparga mai usor cand cade (cu ecranul in jos). In rest e minunat.

 • @pene’scu:
  Faza cu ecranul curbat e o chestiune de design; e o declaratie; este o expresie (exprimarea unei idei) in stransa legatura cu sentimentele, iar sentimentele nu trebuie sa reflecte si o functie.

  De asemenea, ecranul curbat este greu de realizat (cel putin la inceput), iar producerea in cantitati mari face azi diferenta intre succesul unui telefon precum S4 si insuccesul unuia superb ca HTC One.

 • penetrescu

  Aaa….deci e o chestie de “palmares”, si nimic mai mult. Daca asa se pune problema, cred ca aceste ecrane curbate vor intra in productia de serie , deci date in folosinta catre utiliaatorul de rand…la anul si la multi ani. Personal, nu vad niciun beneficul in ergonomia-functionalitatea unui device cu un astfel de ecran. Dar ma rog, daca unorla le place si se incanta sa il vada….

 • eu

  @Silviu

  Prietene, no offence, aici nu e literatura, lasa sentimentele pentru alt blog, serios, aici e vorba de un device care e menit sa indeplineasca functii, deci daca anumite caracteristici vor impiedica indeplinirea acelor functii, vorba fie, te cam p**i pe el device. Dar sunt de acord cu Penetrescu, daca unora le va placea…mult noroc, banii lor, nu comentez. Oricum, personal nici eu nu sunt de acord cu ecranul curbat sau alte parti ale telefonului, deci personal, nu mi l’as lua.

 • Urat arata, mie nu-mi place, seamana cu Mouse Apple Magic mb829zm/a :))

  Sper sa nu arate asa 🙂

 • Thomas

  nu mai stiu nici astia ce concepte sa mai faca. un iphone intotdeauna vei recunoaste nu doar ca e marul pe spate ci din cauza butonului silent, home etc. apropo acest concept e oribil.

 • Vlad P

  Exista un motiv (de fapt mai multe) pt care ecranele curbate sunt concave, nu convexe. Conceptul asta e o mare tampenie….oameni cu prea mult timp.

 • @pene’scu:
  Interjectia introductiva poate lasa falsa impresie ca ai inteles.
  Nu dragul meu, nu va intra in productie, pentru ca este doar un concept.
  Designerii au ca scop sa obtina sentimente si pentru asta experimenteaza.
  Daca te intereseaza munca unui designer, priveste cu atentie ecranul plat (e mai simplu de inteles) cu capac curbat de mai jos:
  http://www.ciccaresedesign.com/iphone-5-concept/

  Si nu te ambala: este doar un CONCEPT.

 • Seby

  este cel mult groaznic :)))))))
  care vreti sa luati asa ceva , treaba voastra :)))) (daca v-a apare)

 • Timotei

  Poate sunt eu mai tare de cap, dar care ar fi ideea unui ecran curbat la un telefon? Ma refer la functionalitate!?