Prima Pagina Apple Apple incepe sa schimbe ecranele terminalelor iPhone 5 in propriile magazine

Apple incepe sa schimbe ecranele terminalelor iPhone 5 in propriile magazine

  In cursul ultimelor saptamani v-am spus ca Apple pregateste cateva schimbari importante pentru sistemul de oferire a garantiei pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi a fost implementata una dintre ele. Apple le ofera acum clientilor din SUA posibilitatea de a inlocui pe loc ecranul unui iPhone 5 la pretul de 150$, optiunea fiind disponibila separat de cea prin care pentru 229$ un client poate pleca acasa cu un iPhone refurbished. Schimbarea aceasta plus altele cateva ar urma sa reduca cu pana la 1 miliard de dolari costurile anuale pentru oferirea garantiei, suma fiind indeajuns de mare pentru a motiva Apple sa nu isi multumeasca pe deplin clientii.

  In trecut orice iPhone cu defecte era schimbat cu unul refurbished, adica un terminal reparat si reverificat de catre Apple, care practic era un iPhone nou. Acum compania le va repara pe loc, sau la cateva zile distanta, pe cele stricate, oferindu-le clientilor un terminal care nu beneficiaza de aceeasi verificare atenta precum unul refurbished. Ce efect final vor avea aceste modificari ramane de vazut, insa reducerea costurilor probabil va genera alte probleme pentru Apple.

 • Iisus

  La noi la Noumax o sa se aplice schimbarea asta? Sper sa nu.

 • Bogdan

  Azi am fost la ei ca numi mergea difuzoru ala din fata asa ca daca ma suna nu auzeam nimic. Imi zice ca trebuie sa mil schimbe si dureaza vreo 20 min astept , cand vine si il probez era la fel. Placa iar cu el dupa vreo 10 min zice gata merge il probez tot bine cobor si cand ajung in strada ii spun la un prieten sa ma sune. Surpriza nu funcioneaza. Ma duc la iei simi dau altu nou. Asa ca daca e ceva ce pot repara sigur o fac pe loc daca nu inca le mai schimba.

 • Ovi M

  De unde as putea cumpara un iphone refurbished? Amazon?

 • Sorin

  La Orange, am schimbat un iphone4 pentru o mica pata pe ecran ( 1cm), in cateva zile primind unul nou. Aparatul vechi era folosit 18 luni.

 • Iisus

  Oare pentru niste probleme la wifi (gen picari de semnal dese, si a nu putea sa te conectexi la o retea la care altii se pot conecta foarte usor) care persista si dupa restore/reset, mi-l schimba la Noumax in cluj?

 • Iisus

  Este vorba de un iPhone 5, in garantie Apple.

 • Viorel

  @ Sorin : si eu am schimbat un iph 4S la Vodafone avea cam 14 luni vechime si tot cu pata pe ecran. cel primit nu prea seamana cu unul nou nout desi nu are nici o urma de uzura pe el, dar partea metalica e putin diferita de cea a unuia scos din cutie ! care o fi treaba ???

 • Bogdan

  Stie cineva cum pot afla de cate ori sa incarcat bateria ?

 • mafiasic

  numai cu jailbreak vezi ciclurile de incarcare a bateriei, eu folosesc batterylogger dar sunt mai multe care fac acelasi lucru

 • Bogdan

  Merci pacat nam cum sa vad ca nam jailbreak

 • Pingback: Asa arata masina care calibreaza display-urile iPhone-urilor in magazinele Apple | iDevice.ro()

 • Lume Buna

  Eu cam 3 luni in urma m-am dus la apple store sa-mi dea un upgrade la un 4s pe care il cumparasem de la cineva la mana a doua, insa datorita faptului caci am uninstalat cateva lucruri din cydia si nu se mai deschidea, ramanea doar co logo apple pe ecran, trebuia doar sa-i dau un restore sau asa ceva la computer, insa fiindca laptopul avea si el ceva probleme, m-am dus la apple cum spuneam, sa mi-l upgradeze sa-l pot folosi, si le-am zis ca nu mai porneste.
  Fara sa stea mult pe ganduri o tipa care lucra acolo, mi-a adus un 4s nou, ada ca nu-mi venea sa cred.
  L-am luat si am plecat acasa, insa dupa cam 2 ore a trebuit sa revin iar la apple store, deoarece se blocase butonul de on of wireles nu mai lucra .
  Acum chiar ca ma gandeam ca o sa mi-l ia inapoi si o sa mi-l dea pe primul care avusese cydia instalat si nu se deschise, insa nu a fost asa, cand am ajuns, l-a pus la un restore si a observat o eroare, apoi mi-a adus altul 4s tot nou pe care mi la dat. si lucreaza foarte bine, asta se intampla la chicago in apple store

 • Pingback: Apple le ofera service-urilor autorizate certificare pentru a repara iDevice-urile in propriile locatii | iDevice.ro()