Prima Pagina Android Traficul de internet generat de terminale Android scade in luna mai in...

Traficul de internet generat de terminale Android scade in luna mai in ciuda lansarii unor smartphone-uri noi

  Desi HTC One, Samsung Galaxy S4 si alte smartphone-uri Android au fost lansate in ultimele luni, rata de navigare pe internet de pe dispozitivele cu Android a inregistrat o scadere luna trecuta. La nivel global, iOS-ul a inregistrat o foarte usoara crestere, Android-ul a inregistrat o usoara scadere, restul sistemelor de operare mobile pastrandu-si cota de navigare pe web, sau inregistrand o crestere usoara fata de lunile anterioare.

  Desi teoretic 10 milioane de smartphone-uri Samsung Galaxy S4 ar fi fost vandute, in ceea ce priveste navigarea pe web nu se observa vreo schimbare, asa ca fiecare trage propriile concluzii.

 • Seby

  explicatia e simpla , cei cu android au prea multe device-uri la dispozitie si in perioada asta au fost preocupati sa umble si sa testeze prin magazine si nu au avut timp sa stea acasa si sa navigheze :))))))
  un grafic ca multe altele , care nu aduce nimic concret

 • Robert

  Explicatia in cazul meu e simpla…se blocheaza atat de des…incat ti se ia de navigat pe net de pe android.

  Abia astept sa imi schimb telefonul. Un lucru e cert. Nu imi mai cumpar niciodata android.

 • Seby

  robert tu nici nu cred ca ai avut android pana acum :))))))))))))
  sau daca ai avut , probabil era undeva la 100 ron , pret intreg fara abonament :))))
  ca sa spui ca ultimele modele care ruleaza android , bubuie cand “te dai” pe net , trebuie sa vorbesti din auzite sau sa te bata rau tehnologia din ziua de azi :))))))))))
  eu am decat idevice-uri dar in ultima perioada testez mult doua modele care ruleaza android si vreau sa spun ca sunt surprins de ce pot face atat device-urile cat si sistemul de operare in sine care nu mai e de loc ce a fost o data (praf) ……….

 • tnt

  mai foloseste cineva pe Android navigare mobila, e pacat de display…
  Concluzia e simpla, pe droizi ii numeri atat in mobile cat si in desktop trafic(UA Desktop)!
  O statistica incompleta si directionala 🙂

 • Poate au gasit o modalitate sa incarece mai putin MB… :))

 • Markovnikov

  explicatia e simpla, aici sunt bagata toate telefoanele ce folosesc Android – adica si cele ieftine de la 300-400 lei cu care nu-ti vine sa stai pe net, doar daca ti-e urgent, si probabil unii nici nu sunt asa internet addicts. Daca ar fi graficul facut intre terminalele high-end Android si iOS atunci ar fi adevaratul grafic, pentru ca toate dispozitivele iOS sunt high end.