Prima Pagina Concept iPhone Joy – conceptul unui iPhone ieftin cu iOS 7, stereo speakers...

iPhone Joy – conceptul unui iPhone ieftin cu iOS 7, stereo speakers si carcasa detasabila (Video)

[youtube]http://youtu.be/M21_T6eGuDM[/youtube]

  iPhone Joy este denumirea data de catre graficianul Ran Avni unui nou concept al iPhone-ului ieftin pe care vi l-am prezentat dimineata intr-o imagine ce teoretic ar trebui sa fie reala. Avand in vedere ca nimeni nu poate confirma veridicitatea ei, acum vedeti un concept al terminalului, conceptul prezentand un dispozitiv cu design asemanator cu cel al terminalelor Lumia, cu iOS 7, stereo speakers si o carcasa detasabila. Ce cred eu ca ar putea ajunge intr-un terminal real? iOS 7, cele 5 culori si eventual acele difuzoare stereo.

 • schwartzy

  nu imi place!!!
  ala nu mai e iphone! mai degraba e un nokia!
  iphone-ul trebuie sa ramana un iphone si nu o copie

 • mikeru

  asta a fost și reacția mea. mai degrabă aduce a nokia.

 • alszu

  Bai deci cand vezi ineptii d-astea cu iphone-ul éftin, low cost si etc, te ia capul. Apple n-o sa lanseze niciodata doua produse din aceasi linie, unul high end si unul low end, unul pentru smecheri si unul pentru parliti in coate, cu atat mai putin cu design diferit. Apple nu e samsung!

 • iPad Mini ce e? Hardware mai slab decat iPad 3/4, pret mai mic, ecran mai mic, design diferit.

 • alszu

  D-aia e mini, nu? ca e mai mic, ca dimensiuni, ma gandesc. Doar ca e ipad mini nu inseamna implicit ca e si éftin sau un produs low end.

 • Sorin B

  E nokia lumia desenat :))

 • alsuzu

  Ipad mini nu e nici high end …..e maxim mid end ca si performante (avand hardware de ip4s ) iar pret este peste low end ….dar apple trebuie sa tinteasca si acest segment chiar daca pordusele sale tot nu ies f ieftine ….se apropie de segmentul low end….ca deh` nu toata lumea e bogata pe acest pamant ….ba chiar din contra …si trebuie sa vanda si aici atat cat se poate ….si o face…ipad mini chiar a luat in vanzari ipadul clasic spre ultimele luni ale acestui an …..cel putin asa aratau unele sondaje ….si cauza era reprezentata 80-90% de pret ….(pe langa dimensiune ,greutate si portabilitate )

 • Kla

  Oribilos 🙁

 • macheavel

  woow ,sigur imi iau daca apare!