iPhone Joy – conceptul unui iPhone ieftin cu iOS 7, stereo speakers si carcasa detasabila (Video)

[youtube]http://youtu.be/M21_T6eGuDM[/youtube]

  iPhone Joy este denumirea data de catre graficianul Ran Avni unui nou concept al iPhone-ului ieftin pe care vi l-am prezentat dimineata intr-o imagine ce teoretic ar trebui sa fie reala. Avand in vedere ca nimeni nu poate confirma veridicitatea ei, acum vedeti un concept al terminalului, conceptul prezentand un dispozitiv cu design asemanator cu cel al terminalelor Lumia, cu iOS 7, stereo speakers si o carcasa detasabila. Ce cred eu ca ar putea ajunge intr-un terminal real? iOS 7, cele 5 culori si eventual acele difuzoare stereo.

9 COMENTARII

  1. Bai deci cand vezi ineptii d-astea cu iphone-ul éftin, low cost si etc, te ia capul. Apple n-o sa lanseze niciodata doua produse din aceasi linie, unul high end si unul low end, unul pentru smecheri si unul pentru parliti in coate, cu atat mai putin cu design diferit. Apple nu e samsung!

  2. D-aia e mini, nu? ca e mai mic, ca dimensiuni, ma gandesc. Doar ca e ipad mini nu inseamna implicit ca e si éftin sau un produs low end.

  3. Ipad mini nu e nici high end …..e maxim mid end ca si performante (avand hardware de ip4s ) iar pret este peste low end ….dar apple trebuie sa tinteasca si acest segment chiar daca pordusele sale tot nu ies f ieftine ….se apropie de segmentul low end….ca deh` nu toata lumea e bogata pe acest pamant ….ba chiar din contra …si trebuie sa vanda si aici atat cat se poate ….si o face…ipad mini chiar a luat in vanzari ipadul clasic spre ultimele luni ale acestui an …..cel putin asa aratau unele sondaje ….si cauza era reprezentata 80-90% de pret ….(pe langa dimensiune ,greutate si portabilitate )