Prima Pagina iPhone 5 Iata cum poti schimba portul Lightning al iPhone 5 (Video)

Iata cum poti schimba portul Lightning al iPhone 5 (Video)

[youtube]http://youtu.be/gZh2eSGT-gc[/youtube]

  Portul Lightning a fost implementat de catre Apple in terminalul iPhone 5 si mai apoi in iPod Touch 5G si linia de tablete iPad, iar el a complicat extrem de mult viata utilizatorilor si a producatorilor de accesorii. Daca vroiati sa stiti totusi cum puteti inlocui portul Lightning in cazul in care cel din terminal s-a defectat, atunci clipul video de mai sus ar trebui sa va ajute. Trebuie sa stiti ca procesul il puteti urma doar daca aveti cunostinte avnsate despre desfacerea terminalelor mobile.

 • Jayson Cirin

  Portul meu lighning este defect. Cand incarc telefonul daca se misca putin cablul inspre stanga se pierde contactul. Este foarte aiurea deoarece pun telefonul la incarcat inainte de culcare si deja s-a intamplat de 2 ori ca telefonul sa nu fie incarcat complet dimineata.
  Telefonul meu este in garantie dar ma deranjeaza faptul ca trebuie sa renunt la jailbreak pentru a merge la Apple cu el..

 • Florin

  @Jayson Cirin Este problema cu cablu usb,am avut si eu aceeasi problema la un iPhone 4s si m-am dus cu cablul si a fost schimbat.Nu este problema de la telefon.

 • Gogu

  Sunt convins ca deja stii ce sa faci. E neplacut dar asta e…

 • Jayson

  @Florin
  Nu e de la cablu, am incercat cu un cablu lightning de la un ipad si face la fel..