ClearOnOpen sterge orice cuvinte scrise in meniul Spotlight al iOS

  ClearOnOpen este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem forta sistemul Spotlight sa stearga orice cuvinte care au ramas scrise dupa accesarea rezultatelor unei cautari. In mod normal iOS-ul nu sterge singur acele cuvinte si noi trebuie sa facem aceasta operatoriune manual, insa tweak-ul elibereaza totul extrem de rapid. ClearOnOpen este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si este compabitil cu toate iDevice-urile.

Simply makes sure that the Spotlight search field is cleared when Spotlight is open. Removes the annoyance of having to tap that little x button if you use Spotlight frequently. Goes well with OpenOnSearch, also by me.

Articolul precedentApple iGlass Pro (comic)
Articolul următorValoarea actiunilor Apple scade inaintea WWDC 2013
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.