Valoarea actiunilor Apple scade inaintea WWDC 2013

  Proximitatea evenimentului de deschidere a WWDC 2013 ar fi trebuit sa genereze o crestere a valorii actiunilor companiei Apple, insa din pacate pentru Apple si investitori acest lucru nu se intampla. In ultimele zile valoarea actiunilor Apple a scazut cu aproape 10$ pe bursa americana si in momentul de fata pare putin probabila o crestere mai mare de 10 – 30$ pana luni, cand Apple urmeaza sa prezinte oficial iOS 7, OS X 10.9, cel putin un nou model de MacBook si probabil serviciul iRadio.

  Evolutia actiunilor Apple este destul de neobisnuita fata de trendul anilor trecuti, insa probabil multi se asteptau la acest lucru.

4 COMENTARII

  1. Desi ma indoiesc ca ios7 va veni cu ceva extraordinar poate datorita celorlalte produse actiunile vor avea un boom dupa prezentari.

  2. Oare, o sa fie un boom după prezentare? Eu nu cred, mai mult ca sigur ca o sa fie la fel ca atunci când s-a lansat i5 si iOS 6, adică zgomot si nimic. Ne tot arunca de câțiva ani praf in ochi; concurenta măcar arunca cu ceva plăcut ochiului. Am un sentiment nasol cu privire la Apple pe linie de smartphone, sper sa nu fie așa.