PlexConnect iti permite sa instalezi Plex pe Apple TV fara a face jailbreak (Video)

[youtube]http://youtu.be/h61NAgFAWQg[/youtube]

  PlexConnect este un hack gandit de catre doi utilizatori ai software-ului Plex, el permitand oricui sa “foloseasca” Plex pe propriul Apple TV fara a efectua un jailbreak. Folosind aplicatia Movie Trailers a celor de la Apple, putina modificare a traficului facut de catre Apple TV si un Plex Media Server, oricine poate afisa pe televizoare continut multimedia local sau online folosind PlexConnect. Procedura nu este simpla, insa ea va permite sa “eliberati” Apple TV-ul de restrictiile impuse de catre compania Apple.

  PlexConnect este compatibil atat cu Apple TV 2, cat si cu Apple TV 3, iar pe acest forum gasiti toate detaliile necesare pentru instalarea sa. Practic pe un calculator rulati o aplicatie care imita functionalitatea Movie Trailers, iar redirectionand traficul Apple TV-ului catre acea aplicatie puteti afisa aproape orice continut doriti. PlexConnect este disponibil gratuit pentru posesorii de Apple TV-uri, asa ca il puteti incerca linistiti.

13 COMENTARII

  1. Eu nu am reusit…poate datorita faptului ca un router si un switch (atv 3 cu 5.2.1). Teoretic trebuie doar sa schimbi dns-ul din atv si sa dai exceptie la firewall…la mine nu merge 🙁

  2. Este link dar engleza mea….Pe langa asta acel link te duce pe un forum cu sute de topicuri,nu exact pe topical respective care trebuie,de asta ziceam ca poate cineva a reusit si sa ne prezinte si noua pasi in ROmana.