Prima Pagina iOS SemiRestore se apropie de lansare, este mai simplu de utilizat

SemiRestore se apropie de lansare, este mai simplu de utilizat

  SemiRestore este un software despre care v-am vorbit acum cateva luni de zile, iar atunci va spuneam ca prin intermediul sau puteti face restore propriului iDevice fara a pierde jailbreak-ul. A trecut destul de mult timp de atunci si pana in prezent, insa dezvoltatorii au lucrat la proiect, acesta a ajuns la 85% din procesul de dezvoltare si este mai simplu de utilizat. Practic tot ce trebuie sa faceti este sa conectati terminalul la calculator si sa apasati un buton, iar toata “magia” va fi facuta automat.

  Deocamdata noua versiune a software-ului este disponibila in versiune beta de test doar pentru OS X, nu se stie cand urmeaza sa fie pregatita versiunea pentru Windows si nici cand programul va fi lansat oficial. Din pacate procesul de dezvoltare este greoi si pe masura ce se apropie lansarea iOS 7 interesul pentru SemiRestore scade constant.

 • tomyi

  zoane.. as putea face Restore la iPad2 😕 am Avut ios 6.1.2.. L-am RESETAT si NU a mai vrut sa faca Restore la 6.1.2 (cu SSH Salvat) SI Acum am ios 5.1.1,, cu SemiRestore pot TRECE LA 6.1.2..

 • AlexMihail

  Nu se poate,doar semi-restore la versiunea care este in acel moment pe device.

 • Mervey

  Tare greoi procesul de dezvoltare, uita-te la cat dureaza la aplicatia pt. iDevice.ro.. 🙂

 • DANI

  la iphone 4 ios 6.1.2 se poate face restore fara a face si update cu itunes?

 • Tud

  Buna tpu !. Recent am primit un itunes gift card de 15€.am fost nevoit sa schimb store-ul pentru ca altfel era inutilizabil acel card de 15€. Am cheltuit aproape tot ( mi-au mai ramas 0.13 eurocenti ) si acum incerc sa trec din nou pe store-ul francez ( acolo unde locuiesc eu ) si pur si simplu nu ma lasa. Imi spune ceva de genul ca trebuie sa cheltuiesc absolut totul pentru a schimba store-ul. Ce sa fac ca sa pot trece pe store-ul francez? Precizez nu am cum sa cheltuiesc 0.13 centi

 • A.Craciun

  Trimite un mail celor se la Apple si spune-le problema. La capitolul customer support sunt promti!

 • AlexMihail

  @Dani,nu se poate. Ori update la 6.1.3 si jailbreak tethered,ori downgrade la 5.1.1 si jailbreak untethered. Asteapta sa apara acest re-restore si se va putea.

 • Alex_rpm

  Merge restore de la 6.1.4 la 6.1.2 fata blobs??

 • Pingback: SemiRestore va permite efectuarea de restore fara SHSH inclusiv pe iPhone 5S, iPad Air sau iPad Mini cu Ecran Retina | iDevice.ro()