Prima Pagina Apple Safari 7 urmeaza sa fie lansat impreuna cu iOS 7

Safari 7 urmeaza sa fie lansat impreuna cu iOS 7

  Sonny Dickson este omul care a furnizat lumii intregi, probabil, prima poza in care vedeam un HomeScreen real al iOS 7, iar acum el ne spune ca Safari 7 urmeaza sa isi faca aparitia. Avand in vedere ca Dickson a publicat pana acum informatii referitoare la iDevice-uri, e putin probabil sa fie vorba despre Safari pentru desktop-uri, insa in orice caz, ambele versiuni ale Safari(mobile/desktop) au versiunea 6 in momentul de fata si un update major ar implica lansarea versiunii imediat urmatoare, adica 7.

  Din pacate nu se ofera vreun detaliu in legatura cu Safari 7 din iOS 7, insa ne putem astepta ca interfata browserului sa fie usor modificata pentru a se potrivi noului design gandit de catre inginerii lui Jony Ive, ne putem astepta la cateva functii noi si desigur la imbunatatirea performantelor. In fiecare an Apple incearca sa faca Safari mai rapid si reuseset, iar anul acesta ne putem astepta la imbunatatiri asemanatoare, avand in vedere ca Safari nu este acum cel mai rapid browser pentru terminale mobile.

  Informatii sigure vom afla luni, insa pana atunci poate vor iesi alte zvonuri.

 • Arabu

  Nu stiu ce ar putea sa implementeze, util ar fi sa te lase sa descarci cel putin continut office, un pdf ceva sa nu mai zic de continut media care e inexistent, exceptand pozele

 • Ar putea sa aduca mai multe optiuni de sincronizare intre iOS si OSX.

 • ramires

  Sa implementeze un download manager… cum e varianta din cydia a plug-inului pt safari.

 • Andrei Daniel

  Mai sunt 5 zile si se termina toata curiozitatea asta! Ce lanseaza, cu arata samd!

 • Nicu

  O bara de adrese unificata cu cea de search si optiune full screen in modul portrait. Suficient

 • Seby

  Din partea mea , “safari se poate lua de mana” cu nenea Tim si sa faca pasi repezi cat mai departe de planeta asta :)))

 • irsp

  Seby, pe tine te apuca asa la ore fixe? Sau ce ai? Vai saracul de tine, imi cer scuze din partea lui Tim pentru ca nu a facut Safari-ul dupa placul unui muritor de rand ca tine, care habar nu are ce isi doreste.

 • Sergiu

  Pentru mine Safari e celmai bun browser atatpeiPhone cat si pe PC.Se misca foarte fluent.Astept vresiunea7 a acestui browser

 • Alin Cristian

  @irsp cred ca nu stii ce vorbesti. Browser mai bug-uit ca safari de pe macbook , nu o sa vezi 😉 se blocheaza din orice tampenie.