Prima Pagina Android BlackBerry Messenger va fi lansat pe platforma iOS pe data de 27...

BlackBerry Messenger va fi lansat pe platforma iOS pe data de 27 iunie

  Luna trecuta CEO-ul Blackberry a anuntat ca sistemul de mesagerie BlackBerry Messenger va fi disponibil pe mai multe platforme mobile, inclusiv iOS. Fara a afla de la Blackberry data oficiala de lansare a sistemului, contul Twitter al T-Mobile Marea Britanie ne spune ca pe data de 27 iunie vom putea utiliza Blackberry Messenger. La acea data atat versiunea pentru iOS, cat si versiunea pentru Android urmeaza sa fie lansate in App Store si Google Play, cei de la BlackBerry mizand pe popularitatea ambelor platforme.

  Deocamdata stim ca Blackberry Messenger pentru iOS urmeaza sa ne dea posibilitatea de a purta conversatii in grupuri, de a purta conversatii prin intermediul apelurilor VoIP, dar si posibilitatea de a partaja imagini de pe ecranele terminalelor noastre. De indata ce Blackberry Messenger pentru iOS va fi disponibil va voi anunta.

 • witchmaster

  salutare,

  zaoane, stiu ca sunt off topic dar intampin o problema …. deranjanta….. sa spunem asa…. cel putin. As dori un pic de ajutor. In primul rand vorbesc de un ipad new cu ios 6.1.2 cu Jb iar problema este urmatoarea, am adaptor pentru stick de memorie flash si mai multe stick-uri dintre toate numai unul il pot folosi. Pentru celelalte care sunt tot brad cunoscut kingstone ipadul imi spune ca nu le pot folosi pentru ca tensiunea este prea mare. Stie cineva daca protectia asta de doi bani poate fi inlaturata ? Sau care stick -uri pot fi folosite ? E vreun standard? Exista soft special de corectie ? E chiar deranjant, acelasi stick pe unul il poti folosi si pe altul nu ?

 • daniel

  Oare acesta sa fie cantecul de lebada al celor de la Blackberry? Era marca inregistrata bb messenger si asta a tinut in viata platforma si acum pac hai sa o dam la toti. Cred ca in acest fel utilizatorii de blackberry pot constata ca exista o alternativa mult mai viabila in IOS sau android si sanatate Blackberry. Sper sa ma insel pentru diversitatea pietei si a concurentei sa traiasca BB

 • Markovnikov

  sa vina, si sa vina FREE!

 • sergiu

  sa fie 10 $ !

 • Kla

  Va fi free si va fi cel mai utilizat chat

 • Vladimir

  Tocmai a anuntat Blackberry ca data nu e corecta si T-mobile a sters tweet-ul.

 • sorin_dm

  Update: Steve Kovach looks to be right: T-Mobile UK has recanted their statement for BBM’s release date. Tweeting “Sorry folks, we got over-excited about the #BBM app coming to Android/iOS. No specific availability date yet”.

 • Stati linistiti, doar nu erau sa confirme :))