Prima Pagina Cydia Overview – un widget care ne va oferi posibilitatea de a controla...

Overview – un widget care ne va oferi posibilitatea de a controla diverse aplicatii prin Notifications Center (Video)

[youtube]http://youtu.be/FLWYDA8lXTc[/youtube]

  Overview este numele unui viitor widget pentru Notifications Center-ul iDevice-urilor noastre, scopul sau fiind de a ne permite sa controlam functionalotatea unor diverse aplicatii direct din Notifications Center. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca prin el putem citi/sterge/trimite email-uri, putem adauga intrari in aplicatia Calendar sau le putem manipula pe cele existente, putem scrie notite in aplicatia Notes, putem vizualiza informatii despre data si deocamdata atat.

  Dezvoltatorul intentioneaza sa creeze un plugin care sa permita altora sa ofere functionalitate asemanatoare, insa deocamdata nu se stie cand Overview sau un plugin pentru el vor fi disponibile in Cydia.

 • Bogdan

  Zaone, cum se poate repara cydia fara a pierde jailbreak-ul ?

 • MarioXXL

  @bogdan… O reinstalezi prin shsh. Dar ce probleme ai??

 • Bogdan

  Nu mai functioneaza…imi da eroare cand o pornesc…nu mai pot vedea absolut nimic din ea…nici surse din pachetele instalate..nimic

 • A.S.C.

  simplu : descarci ifunbox (eu pe asta il folosesc) , conectezi telu la comp cu programul asta , loa ifunbox clasic, dai pe numele lui si o sa vezi un folder cydia app install . cauti pe google cydia 1.1.8.deb. o copii in felderul de mai sus si dai respring la tel , sau il inchizi si il redeschizi.ar trebui sa mearga. daca nu mai incearca de 2 , 3 ori asa.bafta.

 • Csi02

  Ce eroare iti da mai exact? Eu as crede ca ai prea multe surse piratante si de aceea! Incearca sa stergi vreo doua surse din alea care iti ofera tweeakauri crack-uite si vei vedea ca Cydia isi revine la normal!

 • Bogdan

  Csi…nu mai pot vedea nimic din cydia

 • Pingback: Overview - ne ofera posibilitatea de a controla diverse aplicatii prin Notifications Center (Video) | iDevice.ro()