Prima Pagina Apple iRadio este prezentat intr-un prim concept (Video)

iRadio este prezentat intr-un prim concept (Video)

[youtube]http://youtu.be/ZSdZOlTxXzA[/youtube]

  Saptamana aceasta Apple a incheiat ultimele acorduri de licentiere de care avea nevoie pentru lansarea iRadio, iar prezentarea serviciului in cadrul WWDC 2013 pare tot mai sigura. Pana in momentul in care vom putea vedea efectiv serviciul avem posibilitatea de a vedea un concept care ne arata cum ar putea functiona iRadio in interiorul aplicatiei iTunes din OS X. Ca sa fiu sincer sistemul pare a fi mult mai complex decat ceea ce astept de la Apple si graficianul nu a luat in calcul faptul ca Apple va oferi iRadio gratuit, asa ca rezultatul final va avea niste bannere publicitare prin el.

  Nu uitati ca luni seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza Apple sa prezinte in cadrul WWDC 2013!

 • A.Craciun

  Serviciul iRadio o sa fie contra cost?

 • Diana

  Ce ofera/face iRadio?

 • Vlad P

  On topic- pretene, tu chiar nu citesti cuvintele?….te uiti doar la poze?.:p
  Off topic- ma distreaza tot timpul in filmuletele astea cum se deschid aplicatiile…cand se va deschide iTunes instantaneu asa, se vor deschide si portile Raiului, in alta fereastra…:)

 • A.Craciun

  @Vlad P ai dreptate nu am mai stat sa citesc descrierea! Am vazut doar in videoclip ca trebuia sa te abonezi.

 • Sonic

  @Vlad P Off topic: iTunesc se deschide asa instantaneu :D, cel putin la mine.

 • ovIval

  Dacă ai 2 albume si un video in iTunes library ,se deschide instantaneu. Dacă ai ca mine 12.000 de melodii si vreo 5-600 de albume, 200 de cărți, vreo 100-150 videoclipuri, si lista e lunga , adică in jur de 120 GB, se deschide mai greu, la mine cu o întârziere e 5-10 sec.
  Si eventual : eu am un iMac , pun pariu ca ai un Windows Vlad P., pe un Mac the things are different …

 • Alin Cristian

  Daca ai un macbook 2013 , iti intra instant :))
  oricum mi se pare inutil iRadio pentru OS X . avem deja streaming radio in itunes .. si in plus , cata lume asculta radio atat de mult astfel incat sa ai nevoie de toate optiunile alea? :))

 • Lavi

  Mi s a furat iphoneul cum il pot recupera?

 • @Lavi: Fa plangere la politie.