Apple prezinta noul Mac Pro

  Desi s-a spus ca Mac Pro nu va fi lansat in cadrul WWDC 2013, iata ca Apple a tinut totusi sa prezinte lumii intregi Mac-ul la care lucreaza in momentul de fata. Ceea ce uimeste inca de o prima vedere este design-ul, Apple alegand sa modifice complet modul in care arata Mac Pro-ul sau, iar imaginea de mai sus este cat se poate de convingatoare. Separat de design, Apple implementeaza noi procesoare din seria Intel Xeon(12 nuclee, 256 bits), Thunderbolt 2, de 2 ori mai rapid decat Thunderbolt 1(20 Gbps), RAM de 2 ori mai rapid decat in versiunile precedente(1,866MHz DDR3 60 GBps), placi grafice dual-GPU FirePro produse de catre cei de la AMD si un nou model de flash disk-uri Pcie care sunt de pana la 10 ori mai rapide decat HDD-urile implementate in Mac Pro-uri(1.25GBps).

  Mac Pro-ul va fi primul Mac al companiei Apple care suporta rezolutii 4K, Apple promitand utilizatorilor ca produsul sau poate afisa rezolutii 4K pe pana la 3 monitoare externe. Noul Mac Pro va fi lansat spre sfarsitul acestui an.

5 COMENTARII

  1. Îmi place și designul și specificațiile, dar cel mai mult mărimea. Este foarte mic, la cum s-a văzut atunci când l-au comparat cu vechiul Mac Pro

  2. Imi place termosul, ah, cosul asta de gunoi, doar ca au dat-o in fasole cu FirePro AMD shit!
    Who uses OpenCL, everyone uses CUDA!

    FirePro=10% Market Share!

    Bye MacPro, i’ll pass!