Prima Pagina Apple Apple lanseaza o noua versiune a MacBook Air cu autonomie de pana...

Apple lanseaza o noua versiune a MacBook Air cu autonomie de pana la 12 ore!

  Dupa cum era de asteptat, compania Apple a prezentat in aceasta seara noi modele ale MacBook Air, care includ noile procesoare Haswell, iar in afara cresterii performantelor, autonomia bateriei este cea care va bucura pe toata lumea. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, Apple aproape ca a dublat autonomia bateriei, de la 5 la 9 ore pe versiunea de 11 inch si de la 7 la 12 ore pe versiunea de 13 inch. Ambele modele au implementat suport pentru retele 802.11ac, iar ele vor putea fi utilizate cu o serie noua de AirPort Extreme-uri care vor fi lansate cu un design nou.

  Preturile noilor MacBook Air raman neschimbate, iar ele vor putea fi achizitionate chiar de astazi din Apple Store Online.

 • Robert Cristian

  Sunt mai ieftine cu 100 de dolari….

 • Serban

  Oare pentru internetul nostru de acasa RDS etc pt o conexiune de 50Mbs va conta combinatia wifi ac cu airport extreme?

 • Iulius

  Nu au modificat designul si nu au zis nimic de retina display

 • ss33

  nu ma pricep f bine dar cred ca un retina mananca muuulta baterie. daca e asa … probabil nici nu vom vedea curand un retina pe air. oricum eu am un air din 2010 acasa si e f tare ecranul. printre cele mai bune vazute pe la ultrabookuri. am si un toshiba pe la cam acelasi pret si nu se compara ecranul (in senul ca la toshiba e mult, mult mai prost)

 • Chatagra

  Retina nu cred ca poate fi suportat de actualele placi grafice integrate nici in vise avand in vedere ca macbook pro-ul are probleme cu ele si cu gpu dedicat