iOS 7 – asa ar urma sa arate iconitele aplicatiilor

 

  In baza vizualizarii unei versiuni beta a iOS 7, cei de la 9to5mac au conceput imaginile de mai sus care ar trebui sa reprezinte destul de fidel versiunea finala a iconitelor care urmeaza sa fie implementate in noua versiune a iOS. De la stanga la dreapta avem: App Store, Camera, Game Center, iTunes Store, Mail, Music, Photos si Safari. Singurele doua iconite necunoscute sunt cele de la Game Center si Photos, Apple parand sa aleaga sa genereze putina confuzie in randul utilizatorilor, multi urmand a avea destule probleme in a se obisnui cu imaginile.

  Iconitele acestea sunt diferite de cele prezentate in imaginea de saptamana trecuta, semn ca acel build al iOS 7 era mult mai vechi decat credeau unii. Separat de modificarea acestor iconite, iOS-ul ar urma sa aiba doua color schemes, una alba si una neagra. Se pare ca versiunea neagra, care face tastatura alba si literele gri, ar urma sa fie afisata cand lumina ambientala este sczuta, iar cea alba cand lumina ambientala este puternica, iOS-ul modificand totul automat conform specificatiilor Apple.

  Saptamana trecuta v-am spus ca intrega interfata si-ar putea modifica orientarea in functie de modul in care tinem terminalele in mana, iar acest lucru este reconfirmat acum si cam aici se opresc toate noutatile. Daca informatiile sunt adevarate sau nu vom afla diseara si nu uitati diseara sa accesati iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a afla toate noutatile legate de WWDC 2013.