iOS 7 permite utilizarea de wallpaper-uri panoramice in HomeScreen (Video)

[youtube]http://youtu.be/sALqzi2rYqk[/youtube]

  Zvonurile aparute inaintea lansarii iOS 7 indicau faptul ca sistemul de operare urmeaza sa ne permita sa utilizam wallpaper-uri panoramice in HomeScreen si acest lucru se dovedeste a fi adevarat. In clipul video de mai sus puteti vedea ca o imagine panoramica inregistrata folosind camera iDevice-urilor noastre poate fi setata ca si imagine de fundal multumita noilor tehnologii implementate de catre Apple in iOS 7, iar la simpla mutare a iPhone-ului intr-o parte sau alta ne permite sa vizualizam diverse parti ale acelei imagini. Teoretic orice fel de imagini panoramice pot fi setate in HomeScreen, Apple nespecificand vreo limitare in acest sens.

  Pentru a beneficia de acest efect in HomeScreen, imaginea trebuie setata prin meniul Wallpaper & Brightness.

8 COMENTARII

  1. +1, Nebunyky.. în plus, mai am o întrebare: i4 știe să pozeze panoramic? dacă nu, ce format au pozele alea panoramice și ca encoding și ca rezoluție. vor merge alte poze pe tiparul celor create de iOS?

    eu am o poză landscape care ajunge redimensionată ca background și nu se mută nicicum

  2. Mikeru , iphone 4 nu face poze panoramice din aplicatia Camera ( cum face 4s ,5 etc…) dar poti sa-ti downloadezi o aplicatie . Eu folosesc 360Cities si e cel mai bun program de pana acum ;).

  3. PAULIK,daca nu stii ce face ap.360cities,nu mai indemna si pe altii sa cumpere.360cities nu face acelasi lucru ca si ios7 sa utilizam walpapere panoramice in homescreen.mai bine taci

  4. stie cineva cum se seteaza sa pui wallpaper panoramic pe ios7 beta 6 am imaginile luate de pe net dar am si fotografii facute cu telefonul le selectez ca wal paper imi da in partea de selectie sa plimb fotografia si ce segment din poza ramana pe ecran cand il setez pe ala mi-l pune si pe ecrane dar fara sa se miste la miscarea telefonului si nu stiu de ce ?
    stie cineva da trebuie sa fac ceva prin setari