iOS 7 Safari – iata noutatile (Video)

[youtube]http://youtu.be/TnL2ICJ_vfQ[/youtube]

  In Safari pentru iOS 7 Apple a implementat destul de multe noutati, principalele dintre ele fiind legate de design, intregul browser avand acum o cu totul alta “fata”. Daca va uitati atenti la clipul video de mai sus veti vedea ca Safari intra in modul fullscreen in momentul in care faceti scroll de jos in sus pentru a vizualiza elementele din footerul unui website, iar in cazul revenirii in header barele de meniu revin in prim-plan. Modificarile implementate de catre compania Apple se regasesc si in restul meniurilor browserului Safari, unele dintre ele fiind de bun augur.

  Separat de design, Apple a implementat o bara de adresa unificata care permite introducerea de adrese web si de cuvinte pentru cautari pe web, a implementat un sistem unificat pentru bookmark-uri, Reading list si shared links, a implementat un carousel pentru vizualizarea tab-urilor deschise in browser si a ridicat limita care impunea deschiderea a maxim 8 pagini web. Toate noutatile le vedeti in clipul video de mai sus si va spun dor ca performantele browserului nu sunt chiar atat de diferite fata de Safari din iOS 6.

5 COMENTARII

  1. salutare!eu,nu am JB facut.am un iphone 4S.şi ma aşteptam ca noul safary sa aiba un download manager,sa putem descarca de pe net fişiere audio,etc

  2. cam neinspirat icon-ul, de fapt este si cam singurul lucru care nu-mi place la noul UI. a, ba nu, nu-mi place nici cum arata folderele (nici fereastra nici griul din icon-uri)