iOS 7 avertizeaza utilizatorii care utilizeaza accesorii Lightning neautorizate

  Apple a lansat standardul Lightning in toamna anului trecut impreuna cu iPhone 5 si a ingreunat munca producatorilor de accesorii care doreau sa dezvolte produse compatibile cu noul port Lightning al iDevice-urilor. Desi cateva luni mai tarziu unii au primit certificarea Apple de a produce accesorii compatibile cu porturile Lightning, in China exista destule companii care produc accesorii neautorizate care totusi functioneaza cu iDevice-urile celor de la Apple. Daca in iOS 6 Apple nu a avertizat utilizatorii in legatura cu utilizare acestor accesorii, incepand cu iOS 7 o face si le spune utilizatorilor ca accesoriile ar putea avea o functionalitate necorespunzatoare.

  Avand in vedere ca Apple poate detecta aceste accesorii necorespunzatoare, compania ar putea sa le blocheze multumita hardware-ului implementat in porturile Lightning, insa alege sa o faca si asta spune multe despre importanta pe care o acorda ei imaginii brand-ului si opiniei consumatorilor.

12 COMENTARII

  1. Zaone, ala e iPhone-ul tau propriu sau e un fel de “sample” pentru diferite iOS-uri? Adica ma gandesc ca nu poate fi personal pentru ca nu iti poti risca toate datele din el sau sa nu mai poti trimite un mesaj( asta din cauza iOS 7- ului).

  2. Si nu doar la accesoriile neautorizate, Eu primesc acel mesaj de avertisment pe iOS7 cand folosesc cablul Lightning original care a venit o data cu telefonul (cumparat nou de la e mag) :)).

  3. Acelasi lucru l-am patit si eu, am cablu original si unul fake si la ambele am aceeasi reactie! Plus ca nu se mai incarca nici cu incarcatorul, asa ca am facut downgrade!

  4. Se incarca.Asa am patin eu aseara cand in loc sa imi creasca procentaju la baterie el scadea.Trebuie scos cablu si bagat dinou.Daca iar nu merge se face un hard reset