iOS 7 iTunes Radio – iata cum il poti utiliza din Romania

  iTunes Radio este un nou serviciu de streaming multimedia conceput de catre Apple special pentru iOS 7, insa compania a anuntat ca el urmeaza sa fie lansat initial doar in SUA, urmand ca alte tari sa il poata utiliza in viitor. Chiar daca Apple promite sa limiteze in viitor functionalitatea servicului, acum puteti asculta muzica online prin iTunes Radio inclusiv din Romania. Serviciul este disponibil doar in iOS 7 si practic aveti posibilitatea de a asculta diversele posturi radio pe care compania Apple le-a conceput pentru noi.

  Pentru a utiliza iTunes Radio in iOS 7 trebuie sa va inregistrati un nou Apple ID in iTunes Store SUA, iar acest tutorial va ajuta sa faceti acest lucru. Nu trebuie sa platiti ceva pentru a va inregistra Apple ID-ul, asa ca dupa ce l-ati inregistrat, l-ati activat prin iTunes si v-ati logat cu el in Settings>iTunes & App Store, puteti deschide aplicatia Music si puteti utiliza iTunes Radio.

25 COMENTARII

 1. Eu doar vreau sa spun caci cu mare placere citesc aproape toate articolele care se publica aici
  Insa ceva timp in urma am dat clik pe o aplicatie sa o download, insa nu am reusit deoarece spunea ca nu ma pot conecta la magazinul store din Romania, eu gasinduma in Chicago, si dupa ce am inchis, automat am fost mutat la sua store

 2. Alternativa ar mai fi ca la contul existent sa ii schimbati regiunea din appstore si coborati in josul pagini Featured si dati pe Apple ID: … -> wiev id -> country/region aici schimbati regiunea si mai dati next … Agree … Si la state alegeti NY si zip 10001 -> next -> done .. Id vostru este setat in america … Mai trebuie sa porniti iradio 🙂 (testat de mine si merge)

 3. Eu doar vreau sa spun caci cu mare placere citesc aproape toate articolele care se publica aici
  Insa ceva timp in urma am dat clik pe o aplicatie sa o download, insa nu am
  reusit deoarece spunea ca nu ma pot conecta la magazinul store din Romania, eu gasinduma in Chicago, si dupa ce am inchis, automat am fost mutat la sua store

 4. Sau daca vreti ceva similar, folositi hotspot shield si ascultati Pandora, Iheartradio sau Songza. Mai nasol ii cand nu iti plac 3-4 piese la rand si serviciile respective nu te lasa sa dai skip de mai multe ori. Sa vedem ce face iTunes Radio…

 5. Eu il ascult acum. E super misto.
  Eu am cont pe Romania si pe SUA. M-am logat cu contul de Ro si dupa m-am logat in App Store cu contul de SUA. Imdediat dupa ce m-am logat pe SUA am gasit in Muzica, iRadio.
  Sunt tare multumit de cum arata si mai ales de muzica. Merita. Bv Apple.

 6. Daca eu ma gasesc oriunde in lume, sa zic in usa, si un frate de al meu poate folosi acelasi acount in ro, in acelasi timp ?

 7. Varianta lui grabiel merge f bine schmbi regiunea la actualu cont in state si merge din prima , cand intri in aplicatie muzici intra automat iRadio ..

 8. Eu folosesc aceasta metoda pentru downloadare aplicatilor din s.u.a ne acesibile romanilor, cu ios 6.1.3 mia mers de cavava ori dupa care nu ma lasat sa imi schimb regiunea, ios7 nu e complect asa ca ne bucuram de oportunitate.

 9. Putem folosi iRadio inregistrati dar fara sa avem iOS7 sau Mavericks? Probabil ca nu, dar in acest caz daca se poate pune un videoclip sau daca stie cineva un link catre functionalitatea iradio a unui user obisnuit

 10. Poate ca gresesc sau poate ca nu am inteles eu bine. Cei de la Apple se lauda cu un serviciu de radio? Un radio care functioneaza doar prin conexiune la net? Daca este asa mie personal mi se pare aberant, al naibii de aberant. Sunt utilizator de Iphone 5 si in paralel folosesc un Nokia ieftin, al naibii de ieftin, cu lanterna si radio… Radio care nu stiu cum sa va spun dar functioneaza fara internet, deoarece acest telefon despre care va vorbesc nici macar in visele lui cele mai frumoase nu a visat internet.

 11. @Junior – Din cauza ca se schimba Regiunea unui cont afecteaza efectuarea backup-ului, va sugerez sa schimbati regiunea initiala (adica romania) inainte de a efectua un backup, pentru ca backup-ul nu se efecteaza complect la aplicatile instalate initial.

 12. @zaone : nu am testat iRadio dar ai scris ca e similar cu Pandora si Spotify unde poti genera un post dupa o melodie care-ti place. Urmatoarele melodii sunt asemanatoare si ai posibilitatea sa indici daca-ti plac sau nu. Postul se reconfigureaza astfel dupa gustul tau.

 13. @Gabriel la mine nu merge. Dupa ce schimb pe NY si 10001 imi cere sa schimb codul postal, sa schimb nr de tel, sa schimb card si tot nu merge