Prima Pagina Apple iOS 7 – iata prezentarea tuturor modificarilor de design (Video)

iOS 7 – iata prezentarea tuturor modificarilor de design (Video)

[youtube]http://youtu.be/i8jNpCHQjpI[/youtube]

  iOS 7 este prezentat de catre unii ca fiind cea mai mare schimbare de la lansarea primului iPhone incoace, insa nu sunt de acord cu afirmatii de acest gen, pentru ca in realitate nu tot ceea ce a implementat Apple este bun sau nou. Intregul iOS a fost modificat din temelii si spre deosebire de afirmatiile unora, schimbarile sunt majore, sunt vizibile si au un impact mare asupra expeirentei de utilizare a iDevice-urilor. In clipul video de mai sus aveti prezentate toate modificarile implementate de catre Apple in ceea ce priveste design-ul iOS 7 si veti intelege mai bine ce veti gasi in noua versiune a sistemului de operare.

 • Pe iphone 4S ,iOS 7 functioneaza perfect,o mica constatare: acumulatorul se consuma relativ repede,in rest nimic deosebit.

 • Alex

  Nu m-as grabi sa spun ca functioneaza perfect pe 4s. De ieri pana azi, mi s-a restartat device-ul de 2 ori. Safari si Siri crapa constant. Sunt bug-uri in design, flicker al ecranului dupa restart. De asemenea sunt lag-uri ici colo la animatii, la download de aplicatii din AppStore, merge doar cand vrea, Control center-ul nu imi activeaza/dezactiveaza wireless-ul mereu, plus multe altele.

  Este o versiune beta, pana la urma, si nu vreau sa fiu rautacios dar nu functioneaza perfect, as putea spune ca e departe de a fi perfect.

  Ma intreb oare daca pana la lansarea din toamna, vor mai fi update-uri intermediare. Este prima data cand instalez o versiune de ios in beta, si nu stiu ce proceduri au.

 • sorin_dm

  nu chiar perfect…de exemplu Reminders nu functioneaza ; bateria intr-adevar se consuma mai repede.

 • sorin_dm

  da, vor fi mai multe versiuni beta pana la lansarea oficiala

 • Alex

  Si aceste versiuni vor fi disponibile doar prin Itunes ? Sau daca am 7 pe telefon, le voi putea face si de acolo ?

 • sorin_dm

  probabil (mai mult ca sigur) se va putea face update si din telefon la urmatoarele versiuni beta.

 • Pingback: iOS 7 - iata toate informatiile despre noua versiune a iOS | iDevice.ro()