iOS 7 si aplicatia iDevice.ro (Video)

[youtube]http://youtu.be/utRyUDMHouE[/youtube]

  Da, aplicatia nu functioneaza in iOS 7. Da, este toata lumea afectata. Da, aplicatia va functiona in iOS 7 de indata ce vom gasi problema si o versiune stabila a Xcode va permite rezolvarea ei. Daca exista vreun dezvoltator dornic sa ajute, zaone@idevice.ro este mailul la care ma gasiti. Intre timp, daca instalati un backup al iOS 6 pe iOS 7, notificarile vor functiona.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.7 Mb


19 COMENTARII

  1. Salut zaone! Ti-as recomanda un redesign si la site, in special la versiunea mobila (vezi versiunea mobile a macrumors, ca ex.) dar mai ales incearca sa renunti la ads-urile astea agresive, nu-ti vor face deloc bine, vorbesc din perspectiva cititorului. Numai bine!

  2. Cred ca putem sa citim idevice.ro si daca nu mergi cu bentley, la inceput se putea acum citim doar bannere si chiar foarte enervante mai ales in aplicatie bine ca nu mai imi merge pe ios7. Oricine poate fi inlocuit… nu uita concurenta asteapta

  3. Poamana porcului? Dacă tot ai ads, vizite sunt, de ce nu plătești? Uite eu sunt tot din Suceava ne întâlnim stabilim un proiect, un preț și s-a rezolvat.

  4. Voi cred ca nu stiti cum e sa ai un site si nu stiti ca trebuie intretinut, daca ati sti ati intelege rostul reclamelor. Si eu sunt cititor si eu sunt enervat de ele dar am posibilitatea de a le inchide si o fac,nu amenint cu renuntarea.
    Daca va pune aplicatia pe bani cuiva tot nu ii va conveni si tot asa, ca la dat din gura la nemultumiri toti suntem buni
    Regret ca nu merge si pe ios7 aplicatia,eu oricum mai astept.

  5. Da sunt foarte agresive si enervante.
    Parerea mea este ca ar trebui sa faci aplicatia contra cost sau un abonament lunar . Asa mi se pare corect ca altfel nu aj cum sa supravietuiesti .
    Dar reclamele sunt enervante plus ca aplicatia nu este optimizata pentru iphone 5 si ocupa din ecran si asa mic.
    Sau sa faci ceva genul de donare prin Paypal pentru cine vrea sa doneze.
    Sunt primul care as cumpara aplicatia / abonament sau as dona pentru ca te urmaresc zilnic.
    A si atunci ar ramine numai cei care sunt interesati de produsele Apple nu toti care intra numai sa critice Apple.
    Eu zic sa faci un sondaj : free cu reclame si design vechi vs plata /abonament design nou optimizat iphone 5 fara reclame.
    Asa sunt toate app in app store free cu reclame enervante cu plata fara.

    Succes

  6. Sebastian, nu a zis ca nu plateste, de sarim asa? Vrei sa scrie aici ca ofera drege si face? A dat un e-mail.
    Prefer si eu aplicatia pe bani.

  7. Ca sa ne intelegem, si cu asta inchei subiectul asta. iDevice.ro nu poate functiona fara bani, avand in vedere situatia de fata bannerele il tin in viata. Va exista un sistem care contra-cost va scoate reclamele pentru cei dispusi sa plateasca si va oferi alte beneficii. Cei care nu vor fi dispusi sa plateasca vor vedea reclamele, cei care vor fi dispusi sa plateasca si sa sutina iDevice.ro le vor avea scoase si vor primi alte privilegii. Nu va convin reclamele, o sa puteti scapa de ele daca platiti, dar aveti rabdare, nu pot sa scriu articole in timp ce implementez sisteme de plata, nu sunt robot, sunt singur. Daca nu platiti nu aveti de ce sa va plangeti.

  8. @Marian: Stiu cum sunt, stiu ce fac, merci de idee, stiu ce vreti, din pacate sunt singur si nu le pot face pe toate deodata, aveti rabdare, se vor rezolva toate pana saptamana viitoare, sper.

  9. @zaone: lasa ca n-a spus nimeni sa nu pui bannere cu ads-uri pe site. Insa pot exista si fara sa fie asa de evidente si asa de inoportune, adica mai /user-friendly/ asa cum sunt cum sunt si pe alte site-uri, si nu vorbesc neaparat de site-uri cu acelasi profil. Ideea e simpla, din perspectiva noastra, pune banner, insa pune-le corect si daca n-ai cum sa le faci sa fie estetice, macar nu fa-le mai putin provocatoare. asta daca nu esti constrans sa le expui asa de agresiv. Numai bine-ti urez!

  10. Ok, ca sa nu mai deviem de la subiect, am inteles ce vreti voi, v-am spus ca se va rezolva, aveti rabdare. Daca reuseste victor, o sa trimita azi aplicatia compatibila cu iPhone 5 la Apple.