Aplicatia FaceTime pentru iOS 7

  In iOS 7 Apple a implementat aplicatia FaceTime care in esenta este o aplicatie Phone cu un design usor diferit, dare care nu are dialer si nu are sectiunea VoiceMail. In aplicatia FaceTime veti gasi sectiunea de contacte, sectiunea cu lista de apeluri FaceTime initiate/primite si o sectiune in care puteti adauga contacte favorite. Ca sa fiu sincer, aplicatia este cat se poate de banala, seamana cu toate celelalte, insa daca va uitati atenti la background-ul ei, veti observa ca aplicatia preia imagini folosind camera frontala si le afiseaza incetosate inbackground.

  Si aceasta este aplicatia FaceTime din iOS 7.

14 COMENTARII

 1. Problema mea e ca si facetime-ul & Imessage-ul imi arata de 2 zile ” waiting for activation”! Aveti vro rezolvare la treaba asta?
  Multumesc anticipat!

 2. Se pare ca nu ma ajuta varianta asta! Imessage-ul inca ” waiting for activation” si facetime -ul zice ca nu am network connection!

 3. 4s-ios7, merg amandoua foarte bine. am facut cu metoda ‘option+update’ si nu am pierdut nimic de pe telefon. nici setari, nici aplicatii…

 4. nu putem vorbi de o autonomie, dupe ce instalam noul ios suntem toti curiosi de noutatile aduse si stam mai mult pe el. peste noapte am vazut doar o scadere cu 20% a bateriei, dar poate e din cauza refresh-ului din statusbar care il am activ…

 5. facetimul se activeaza doar daca ai credit sau abonament la telefon. activarea se fae printr-un sms automat la servarul din anglia si costa 0.12 euro centi. asa ca nu va jucati cum am facut eu 🙂 ca m-am trezit cu 5 mesaje internationale trimise 🙂
  postasem deja asta intr-un alt topic!

  ATENTIE LA FACETIME! jucandu-ma prin aplicatie facetime am activat-o si dezactivat-o de mai multe ori, aceasta trimite un sms international pentru a se activa la serverul din anglia in valoare de 0.12 euro centi si am am constatat ca mi sau facturat 5 sms-uri internationale. am sunat la vodafone si acestia mi le-au redus in urma plangeri mai multor clienti cu aceasta problema. acestia recomandand utilizatorilor de iphone sa dezactiveze aplicatia facetime pentru a nu intampina astfel de probleme!

 6. problema mea este ca pe iphone 4s nu pot activa iMessage sau Facetime…… waiting for activation. La Facetime spune sa mi verific Networkul si sa incerc din nou. Am dat si restor to fabricsettings si tot nu merge. Are cineva o idee de a fixa problema?

 7. Aplicatia nu e fara rost, avand in vedere ca acum se pot face si apeluri voip prin FaceTime. E, practic, un atac la Viber & co.

 8. Dar cum de nimeni nu zice ce tare sacadeaza lista de contacte din facetime? Doamne fereste, zici ca ai cel mai penibil telefon…