Apple testeaza iPhone-uri cu ecrane de pana la 5.7 inch, iPhone 5S cu cititor de amprente si un iPhone ieftin de 99$

  Nu stiu cati dintre voi s-au uitat foarte atenti la iOS 7, insa status bar-ul pare sa sugereze faptul ca Apple testeaza iPhone-uri cu ecrane mai mari de 4 inch, dimensiunea elementelor grafice fiind elementul care da totul de gol. Contribuind la zvonurile conform carora Apple ar testa asemenea terminale, cei de la Reuters sustin ca Apple ar fi interesata sa lanseze doua iPhone-uri in 2014, unul cu ecran de 4.7 inch si altul cu ecran de 5.7 inch. Partenerii companiei au furnizat cel mai probabil si produs componente care sa permita companiei Apple sa asambleze iPhone-uri cu ecrane atat de mari si nu mai este de mult timp secret faptul ca Apple le testeaza.

Apple is looking at introducing at least two bigger iPhones next year – one with a 4.7-inch screen and one with a 5.7-inch screen – said the sources, including those in the supply chain in Asia. They said suppliers have been approached with plans for the larger screens, but noted it is still unclear whether Apple will actually launch its flagship product in the larger sizes. “They constantly change product specifications almost to the final moment, so you’re not really sure whether this is the final prototype,” said one person with direct knowledge of the matter.

  Separat de aceste iPhone-uri cu ecrane mari, cei de la Apple pregatesc lansarea unui iPhone ieftin care ar urma sa aiba un pret de vanzare de doar 99$ si ar fi disponibil in 5 sau 6 culori. Deocamdata nu este sigur faptul ca terminalul ar fi lansat anul acesta si nu se stie daca pretul de 99$ va fi unul pentru terminale vandute cu abonament sau va fi pretul standard. In ceea ce priveste iPhone 5S, terminalul urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an si se pare ca va include un cititor de amprente, exact asa cum s-a tot zvonit de cateva luni de zile incoace, insa deocamdata nu se confirma disponibilitatea in mai mult de traditionalele 2 culori.

For this year, Apple is expected to launch two new models, widely referred to as the iPhone 5S, with new fingerprint technology, and a cheaper version in plastic casing, supply chain sources have said. Apple plans to dress up the cheaper phone in a range of 5-6 colours to differentiate it from the more expensive model that has traditionally come only in black and white. The U.S. firm has discussed a price of $99 for the cheaper phone, the timing of which could slip to next year, one of the people said. It’s not yet clear what the final price would be.

  Apple a spus intotdeauna ca va lansa un iPhone cu ecran mai mare de 4 inch daca va avea tehnologiile necesare la dispozitie pentru a nu face rabat la experienta de utilizare si probabil pana in 2014 va reusi sa obtina tot ceea ce are nevoie pentru a aduce un asemenea dispozitiv pe piata.