Asa te va notifica iOS 7 cand iti actualizeaza automat o aplicatie prin App Store

  Una dintre principalele noutati ale iOS 7 este sistemul de actualizare automata a aplicatiilor din App Store, compania Apple permitandu-ne sa alegem daca dorim ca acest sistem sa functioneze sau nu. In background iOS 7 actualizeaza singur aplicatiile din App Store cand noi nu utilizam terminalele, iar in Notifications Center afiseaza o notificare precum cea din imaginea de mai sus. Companiei Apple i-a fost ceruta de multa vreme o asemenea functie pentru iOS-ul sau, se pare ca acum a fost oportuna implementarea si asa veti sti de acum incolo cand aplicatiile au fost actualizate.

Thanks to Bogdan G.

17 COMENTARII

  1. Salut! am o mare problema, incerc sa fac restore la ios7 am i5 de la orange si cand dau restore cu shift imi apare urmatorul mesaj “the iphone cannot restored at this time beacouse the ipheno software server” ma poti ajuta?

  2. Ma uitam la prezentare si cand au zis ca de acum in ios 7 ti se vor actualiza automat aplicatiile tot publicu aplauda si tipa… si eu eram gen: asta puteai face si inainte numai ca trebuie sa o activezi…

  3. Daca ai aplicatii pe telefon cumparate cu diferite id-uri atunci cand face update la ele iti cere parola la contul cu care le-ai cumparat fara sa schimbi si id-ul. Am observat acest lucru astazi cand foloseam un id de sua “pentru a asculta iradio” dar toate aplicatiile mele sunt cumparate cu id de italia. A aparut la 2app upgrade si doar am pus parola pentru id de italia fara sa schimb din cel de sua. E cool lucrul asta.

  4. Dar cum vom putea cunoaste ce noutati aduc update-urile aplicatiilor ,daca acestea se fac automat?Cateodata este util sa stii ce se schimba

  5. @Adri – in mom in care ti se actualizeaza un app daca dai in notification center pe el ti se deschide o fereastra cu aplicatiile updatate si vechiul sistem de what’s new!
    @ionut – tu trebuia sa dai shift+check for updates…nu faci restore la ios 7 ci update!!!

  6. salutare! La voi functioneaza inchiderea aplicatiilor in task switch sau cum se numeste (cel cu dubla apasare home buton pentru a inchide aplicatiile din background). se deschide e ok insa degeaba tin apasat pe o aplicatie ca sa o inchid ca nu mai merge!

  7. Mi se pare mie sau merge mai incet acum cu IOS7 ? L-m descarcat pe Iphone 4 …
    Si inca ceva la inchidere / deschidere , cand deschid imi cere activare sim dar nu apare ecranul de parola .. am reusit deblocarea mergand in Configurari ….