Ce ai dori sa stii despre iOS 7?

  In articolele publicate zilele acestea pe iDevice.ro am incercat sa acopar toate noutatile implementate de catre Apple in iOS 7, insa desigur ca intotdeauna ramane ceva nespus, asa ca in comentarii va rog sa imi spuneti ce ati dori sa aflati in legatura cu iOS 7.

58 COMENTARII

  1. Am instalat versiunea iOS 7 pe un iphone 5, si as dori sa stiu daca exista vreo problema in a instala peste versiunea beta, versiunea originala a iOS 7 care apare in toamna, sau trebuie sa fac acum downgrade la iOS 6 si apoi cand apare oficial sa trec la iOS 7.
    Va multumesc

  2. @costa, da-mi voie sa îți răspund eu la întrebare. Pana la versiunea finala de ios 7 Apple o sa lanseze mai multe versiuni beta. Fiecare versiune beta o sa o poți instala peste versiunea anterioară foarte simplu , fie prin OTA sau prin iTunes. Dacă tu ai acum ios 7 beta 1 si ești mulțumit poți sa rămâi cu el in continuare fără nici un fel de grija.

  3. Si încă ceva, fiecare versiune de ios beta are o data de expirare , asta parca ii pana in 24 Iulie. Pana atunci o sa apară beta 2 . Dacă nu faci update la beta 2 si trece data de expirare al beta 1 nu o sa mai poți folosi telefonul si tre sa faci Restore la ios 6 . Așa ca singura ta grija deocamdată este ca atunci când va apărea beta 2 sa ii faci update:) . Mult succes in continuare!

  4. Ar fi interesant daca ai face un post cu bug-urile pe care le-ai gasit, eu unu am gasit cateva 🙂 {nu stiu daca ai spus pana acum, eu unul nu am vazut } 🙂

  5. Buguri gasite de mine:
    Tot sisteme merge mai greoi. Nu kiar k un android dar vad ca i a luat din viteza
    Revenirea la pagina home nu e asa curata. Parca se mai misca cateodata si dupa ce e fixata pe poZitie
    Cand apelez un contact ce are atasata poza nu i apare poza. Doar cand esti apelat ii vezi poza
    Unele aplicatii nu merg. Kiar idevice nu merge

  6. @Ego

    Poti vedea lucrul acesta daca intri pe site-ul celor de la Apple, iar la prezentarea iOS 7 arata si un screenshot cu aceasta optiune.

  7. Si eu am găsit ceva bug-URI dar nu știu cum sa le explic :)). La YouTube , câteodată bara de search intra pe jumătate sub status bar. Prin viber au mai fost mici probleme. Dar existentiale nu am gasit

  8. Am gasit eu in “Safari” atunci cand vei deschide mai multe pagini si apoi le inchizi, stergi istoric tot..il deschizi din nou, pentru o secunda se incarca paginile respective apoi dispar ( nu stiu daca se intampla la toti) o alta eroare ar fi atunci cand primesti un mesaj sau mail si il deschizi direct din LockScreen tinand apasat cu degetul pe mesaj se incarca un pic mai greu decat daca ai debloca device-ul si apoi ai intra in mesaj si pe langa asta in bara de sus intrun colt se cam inegreste ca sa zic asa ecranul sau se dubleaza scrisul unde arata procentajul bateriei.

  9. @1Oarecare
    Intradevar este poza aceea cu tipa si faptul ca te suna. pe mine ma intereseaza poza cu apelul in curs (in care avem cele 6 optiuni de selectie)

  10. Salutare, se poate instala versiunea beta si pt IPhone 4? cei de la Apple nu specifica nimic despre asta, daca da, care sunt pasii respectivi? Multumesc

  11. @ ego : unul din bug-uri este ca nu poti face print screen ecranului in timpul convorbirii chiar daca suni tu sau esti sunat.

    @1oarecare : am publicat o lista cu bug-urile gasite de mine pe forulul idevice la secriunea iphone help ar fi cam asa :

    * Modificarea Notification Center si scoaterea retelelor sociale (Tap to tweet si Tap to post) , Facebook respectiv Twitter.
    * Modificarea in Notification Center a aplicatiei weather care dupa parerea mea era mult mai buna inainte decat acum. Nu iti arata mai nimic si daca iti arata iti spune doar minima si maxima.
    * Cand vreau sa postez pe Facebook o poza din photos se face ecranul negru.
    * Weather nu merge bine imi arata -4 grade la Craiova , desi asta cred ca este o problema a Yahoo! ca vad ca si aici tot -4 grade arata.
    * iMessage de aseara mi s-a dezactivat de vreo 3 ori fara sa ii fac nimic. ATENTIE CONSUMA CREDIT !!!
    * Cand sun pe cineva poza de la contact nu se vede (sau ma rog se vede in spate de tot) , dar este ca si cum nu s-ar vedea.
    * Nu poti face print screen in convorbire nici daca suni tu nici daca suna altcineva.
    * Se incalzeste foarte tare daca folosesti 3G sau SYNC
    * Daca reteaua de wireless are acelasi nume (SSID) cu telefonul pica continuu
    * Nu merg notificarile PUSH pentru aplicatia MAIL decat daca ii dai restore de la un back-up de iOS 6
    * La aplicatia Contacts nu pe margine nu exista toate literele plus ca se suprapune scrisul cu bara de sus.
    * Ramane pe ecranul de apel cand inchid convorbirea cu cineva. Pana nu apas pe HOME nu face nimic.
    * In aplicatia CAMERA daca dau pe functia PANORAMIC intervine CRASH si se inchide.
    * In Settings in optiunea Background and Brightness daca selectezi o poza ramane poza dinainte. Desi ai alt desktop , el ramane setat pe altceva.

  12. Am urmat tutorialul pt instalarea ios7 tot a mers f bine si cand am ales tara , regiunea, parola wi-fi si imi i s. A frebuie sa ciu inregistrat la un de eloper. A mai patit cine a asta?

  13. @marian : ca sa activezi deviceul trebuie sa ai udid inregistrat in cont de developer sau urmezi unul din tutorialele existente pe idevice pentru activare

  14. …..va mai spun eu un BUG….nu stiu daca careva s-a lovit de el….. am incercat sa incarc un prepay de pe abonamentul meu orange de pe un ip5 IOS7 si de fiecare data cand bagam nr prepay-ului pica semnalul imediat si am incercat de mai multe ori

  15. Salut,

    Exista posibilitatea afisarii mai multor informatii ale apelantului? Mai exact, ma intereseaza afisarea informatiilor din campul ” Company” si ” Department”.

    Ex:
    Zaone
    “Marketing Manager”
    Idevice.ro

    Multumesc,

  16. @valeriu9 de bug-ul asta am dat si eu numai ca l-am depistat atunci cand am vrut sa dau cuiva un sms cu ” suna-ma” , imediat cum apasam trimitere ( dp ce inseram numarul )cadea semnalul

  17. Eu as vrea sa stiu daca sunt adevarate zvonurile cum ca daca nu ai cont de dezvoltator nu o sa poti face update la Beta 2, chiar daca ai activat deja terminalul fara cont prin optiunea check for update.
    Stie cineva daca intradevar asa se va intampla?

  18. Eu as vrea sa stiu daca va merge gevey in continuare pe celelalte beta-uri, adica din moment ce o sa fie acelas baseband eu personal ma gandesc ca da, voi ce credeti ?…

  19. @ jm : daca ai activat deja deviceul o sa poti face update fara probleme

    @ dantes apasa in stanga pe today , weather este activat din default deja dai pe today si o sa vezi acolo ceva de genul minima si maxima si cum e cerul

  20. @ lucian : din cate stiu eu nu se poate

    @ daniel : daca pastrezi baseband intact poti folosii telefonul

    @ dani : merita doar daca esti dornic de testat si ai rabdare cu un sistem care nu functioneaza tocmai bine. Iar aplicatiile nu iti vor functiona toate

  21. Pt AJUTOR. Eu am rezolvat. Tinel conectat lacal, apasa pe power 3 sec, a mentii si apesi si home 10 sec si calc recunoaste deviceul in recoveri . Eliberezi doar power si apesi pe restaurare la strl din fabrica ale deviceului

  22. @dantes weatheru din notification nu merge in zonele pe care nu le vede..(parerea mea)
    de ex la mine nu detecteaza Bistrita ca local si implicit cred ca din cauza asta nu imi apare nici in notifications.
    tie daca intri in weather iti apare orasul tau?
    un bug legat de vreme…….la mine de ex daca activez location services si intru in weather daca dau pe info sau pe yahoo imi iese din aplicatie. daca dezactivez location nu da nici un crash.

  23. Tot vad subiectul cu tonurile fara iTunes. Ca sa faci treaba asta si sa personalizezi cum vrei tu si mp3 si sunete tot este sa iti cumperi Garage Band din appstore. Poti sa iti faci tu singur tonul de la A la Z cu mp3, instrumente tot ce vrei si cum iti place fara sa te gandesti la ITunes

  24. am revenit de la ios 7 la 6, ios 7 avea firmware 04 12 06 si acum a revenit la ios 6 cu 04 12 05..deci firmwere se schimba nu a ramas dupa urmatorul update..daca ar merge si cu 4.3.3 sa revin la 04 10 asi decoda si eu telefonul:))))

  25. Am o problema cu iTunes, nu pot face sync la aplicatii si muzica. Sa fie un bug al iOS Beta sau al iTunes. Sua la amandoua. A mai avut cineva problema asta?