Apple nu reuseste sa impresioneze Wall Street

  Prezentarea iOS 7, lansarea primei versiuni beta, lansarea unui nou model al MacBook Air si prezentarea unui nou model al Mac Pro nu au ajutat compania Apple sa impreisoneze Wall Street-ul, valoarea actiunilor Apple inregistrand o continua scadere. Desi in mod normal in zilele urmatoare unui keynote WWDC valoarea actiunilor ar fi trebuit sa creasca, deocamdata acest lucru nu se intampla, ba din contra. Valoarea actiunilor Apple a scazut cu 14$ de la inceputul acestei saptamani si pana in prezent, iar deocamdata nu se pare ca pentru Apple ar putea veni zile mai bune din acest punct de vedere.

  Socul produs de schimbarile implementate in iOS 7 pare sa fi produs mai mult rau decat bine pentru cei din Cupertino, insa ne asteapta o vara extrem de interesanta cu multe versiuni beta ale iOS 7, cu multe schimbari si asta probabil va atrage o atitudine pozitiva a analistilor financiari.

Articolul precedentCe ai dori sa stii despre iOS 7?
Articolul următorWhatsApp Messenger livreaza 27 de miliarde de mesaje zilnic
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.