Prima Pagina Apple iOS 6 vs iOS 7 – speed test (Video)

iOS 6 vs iOS 7 – speed test (Video)

[youtube]http://youtu.be/yiU6p8ZOFm0[/youtube]

  Chiar daca in momentul de fata un speed test este inportun, nu strica sa vedeti de unde incepe iOS 7 cu schimbarile si cum se descurca fata de iOS 6. Este adevarat ca iOS 7 este ceva mai incet decat iOS 6, insa vorbim despre o versiune beta cu foarte multe probleme, si versiunea finala ar trebui sa se descurce mult mai bine.

 • Gysel

  Se pare ca cu 7 Safari se misca foarte repede, chiar ff repede din ce am vazut.
  Inca nu am pus 7 pe tel. meu astept beta 2-3 .

 • Daniel

  Timeri cont ca ios 7 e beta 1 , deci pot sa bag mana in foc ca versiunea finala va fi super fluenta si se va misca f bine

 • Daniel

  Tineti*

 • Stefan

  sincer este cam irelevant testul. nu poti compara ios 6 cu ios 7 beta 1. bineinteles ca are multe buguri si laguri. Cand va aparea versiunea finala ios 7 atunci speram sa vedem un test adevarat. pana atunci va trebui sa mai asteptam cateva luni. 😉

 • Jayson

  Stiu ca e o versiune beta dar in videoul de mai sus cand se compara viteza de deschidere a aplicatiilor native diferenta este nesemnificativa dar mai apoi cand se compara temple run de exemplu se vede ca acea diferenta nu mai este asa mica.
  Vizualizad clipul m-am simtit ca si cum as urmari un speed test “iphone 4s vs iphone 5”

 • radycal

  Iluzie ca este mai incet din cauza efectului de tranzitie… Il folosesc e foarte fluent, am avut noroc pana acum nu am avut parte de crashuri doar de un respring din cauza la app IMDB se pare ca nu e compatibila 100%.

 • Goe

  wow, nu ma asteptam sa mearga safari la o asa diferenta fata de IOS 6, bun, astept si eu beta 2,3!

 • Zaone are dreptate. Sa nu uitam ca este beta 1 !

 • cond0r

  Mie cel putin mi se pare relevant testul. Eu de exemplu cand dezvolt un update pt. ceva, vreau ca de la inceput, chiar daca este beta, sa fie mai rapid ca versiunea anterioara si sa aduc imbunatatiri. (Este adevarat, pot interveni buguri, dar nu trebuie neaparat sa se miste mai incet). Plus ca iOS 7 are niste lag-uri de toata “frumusetea”.

  iOS 7 are design plat / minimalist, iar teoretic toate elementele grafice au o dimensiune mai mica, fara shadow/gloss/backrounds/borders/plus alte efecte… In mod normal, nu ar trebui sa se miste mai rapid fata de versiunea anterioara, care are toate aceste lucruri ? Mai ales ca au pronuntat in mod excesiv “extremely fast”, “smoother”, “better” in timpul prezentarii iOS 7 ?

  Iar daca voua vi se pare normal ca iOS 7 beta sa se miste mai incet fata de versiunea anterioara, atunci de ce OS X Mavericks in varianta beta, se misca mai bine ca Mountain Lion in varianta finala, plus cateva update-uri ?

  Varianta finala o sa contina mici imbunatatiri, dar nu o sa avem pe iPhone 5 cu iOS7 (repet, design plat / minimalist) aceeasi experienta precum iOS6 (very smooth and fast).

  Se poate spune ca backround-urile dinamice + noile animatii din iOS 7 incetinesc sistemul, dar device-urile Android vechi de cativa ani, se misca fluent cu acest tip de background-uri.

  Este clar ca baietii se pregatesc sa incetineasca iPhone 5 si sa aiba laguri, ca viitoarele modele, printre care si iPhone 5S sa ne convinga prin viteza lor, si sa le cumparam. Precum in anii anteriori, asemenea multor altor companii, Amin :).

 • Andreidon

  Cineva cu ios 7 pe iphone 4?
  Vreau sa stiu cum se misca
  Anyone?

 • Mr.Somewhere

  Mi-am instalat iOS 7 pe iPhone 4S si merge extrem de prost,imi mananca foarte mult RAM,te descurci cu greu doar cu o aplicatie deschise,foarte greu.

 • Chatagra

  Este pe iphone 5 …sunt curios de un test pe iph 4 chiar si in beta ..sa vedem acolo ce inseamna lagg ..

 • mk808

  @Goe si ceilalti,daca te uiti tu asa un pic mai atent si mai bine o sa observe ca safari nu merge cu nimic mai repede decat IOS 6,ba din contra chiar merge mai greu,doar ca banda aceea care arata cand se incarca pagina nu mai este asa groasa si stridenta ca la IOS 6.
  Este doar o liniuta subtire sub titlu si de culoare mai deschisa.Iar pagina de safari chiar daca tu ai impresia ca s-a incarcat sa stii ca nu a facut-o…A reusit sa va fraiereasca cu chestia asta…

 • Parerea mea in leg cu iOS7 este urmatoarea: ca si interfata e mult sub iOS 6, functiile implementate insa erau necesare si sunt binevenite desi ar mai fi de lucru, pe iphone 4 desi e versiune beta, nu cred ca merita upgrade , dupa 3 zile de testare va pot spune ca la autonomie e la fel, a luat restart de nebun cel putin odata pe zi, nu a fost capabil sa stearga mailurile vizualizate si sa faca un backup complet in icloud. Asadar concluzia finala: mai au mult de lucru si au coborat ca si performanta.

 • Pe iphone 4 ios7 se misca putin mai greu, dar mi se pare normal avand in vedere ca este prima varianta beta, am avut destul de multe crash-uri la maps, appstore, find my iphone, mail, recimandarea ar fi ca cine testeaza ios7 sa aiba activa si partea de trimitere erori catre apple pt a remedia anumite bug-uri, cert e ca sa schimbat ff mult la partea de design… Pt design de la o scara la 1-10 merita nota 7

 • Tommy

  Merge greu pe i4

 • Serban

  Este beta si este pe iphone 5…probabil iOS7 varianta finala in combinatie cu iPhone 5s va fii perfecta

 • Bogdan

  iOS 7 pare mai incet din cauza animatiilor

 • Adrian

  foarte multe buguri in ios 7… nu se merita nici acuma nici atunci cand o sa apara beta 2,3

 • George

  Salutare!!! am instalat pe iphonul meu 4 ultima versiune iOS 7.0.4, insa merge f f f greu, mai pot reinstala primul iOS, mai este posibil?