iWork pentru iCloud Beta este disponibil

  Compania Apple a trimis un aceasta seara un email prin care si-a notificat dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS ca suita iWork pentru iCloud beta este in momentul de fata disponibila. Practic in cadrul iCloud Apple urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a genera, edita si partaja documente online, iar imaginea de mai jos prezinta cat se poate de bine functionalitatea pe care aplicatiile web urmeaza sa o ofere. Apple incearca sa ne ofere o metoda mult mai simpla de a interactiona cu aplicatiile Keynote, Pages si Numbers, insa in momentul de fata cele 3 aplicatii nu apar pentru toti dezvoltatorii, aceeasi problema fiind prezenta si in cazul meu.

  Teoretic accesul la aceasta versiune beta a iCloud ar trebui sa se faca numai pentru cei care au iOS 7 instalat, indiferent daca sunt dezvoltatori sau nu, asa ca puteti accesa beta.icloud.com pentru a vedea daca puteti obtine acces.

4 COMENTARII

  1. Pacat ca nici pana in ziua de azi nu putem face management-ul pozelor sau al backup-urilor din icloud ..dar avem iwork …nice