Prima Pagina Apple Samsung urmeaza sa fie furnizor de Retina Display-uri pentru iPad 5 si...

Samsung urmeaza sa fie furnizor de Retina Display-uri pentru iPad 5 si iPad Mini 2

  In ciuda numeroaselor procese deschise intre Samsung si Apple in lumea intreaga, in ciuda numeroaselor tachinari dintre cele doua companii si membrilor echipelor de conducere, Samsung pare sa fi fost ales drept unul dintre furnizorii de Retina Display-uri cu diagonala de 7.9 inch si 9.7 inch. iPad Mini 2 si iPad 5 urmeaza sa fie lansate in urmatoarele luni, iar in afara partenerilor contractati deja de Apple in Japonia sau Taiwan, compania din Cupertino a ales intr-un final sa contracteze inclusiv coreenii de la Samsung. Ei urmeaza sa furnizeze ecrane de 7.9 inch pentru iPad Mini 2, aceste ecrane avand o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, dar si ecrane de 9.7 inch cu aceeasi rezolutie.

According to the industry on the 13th, Samsung Display is to supply 7.9-inch retina display with 2048×1536 resolution and 9.7-inch narrow bezel retina display to Apple from the 3rd and 4th quarters, respectively. Each displays are to be used for iPad Mini 2 (Retina) and New iPad 5. Apple is to launch iPad Mini 2 of which resolution is upgraded to QXGA quality in the 3rd quarter, and is also preparing iPad 5 with narrow bezel for enhanced recognition degree.

  Pana in prezent au aparut numeroase zvonuri care dadeau drept sigura o ruptura intre Samsung si Apple, ruptura care trebuia sa lase Samsung nu doar fara contracte pentru ecrane, ci si fara contracte pentru furnizarea componentelor iDevice-urilor. Revenirea la ganduri mai bine din partea celor de la Apple are la baza fie preturile bune practicate de catre Samsung, fie imposibilitatea de a suplini lipsa unui furnizor atat de capabil, insa asta conteaza mai putin deoarece calitatea componentelor produse de Samsung este extrem de apreciata si ar fi fost resimtita de catre utilizatori.

 • sori

  Nu cred ca a fost ales – s-au dus la Samsung pt ca e singurul furnizor capabil sa asigure cantitate+calitate . Or sa plateasca mai mult din pacate acum, pt ca au fost prea fuduli cand au crezut ca se descurca fara coreeni – vezi cazul ultimelor procesoare folosite in iPhone.

 • Onyx

  Bine ca le-a venit mintea la cap in ultimul ceas …

 • demyco79

  Din cate vad, cel putin pe linie de display, is cam morti fara Samsung

 • Andrei

  Eu in locul companiei samsung ii lasamsa sufere in tacere cu fabulos ios 7 :)si ramaneam la plasticurile mele :)). Poate chiar fAceam un telefon din sticla doar asa pt. binele actiunilor .

 • Razvyy

  Ce sa mai inteleaga publicul? Daca samsung e asa de penal si aveti atatea procese cu ei cum dracu imi explicati ca le cumparati dysplayu.. Tind sa cred ca procesele alea is numa pentru publicitate….:-j

 • Me447

  @Razvyy: stii ca Samsung are divizii diferite nu? Apple dadea in judecata divizia de Mobile, nu toata firma Samsung.
  Oricum, desi apple ii da in judecata sa le ia banii, tot samsung castiga in cele din urma.

 • Razvyy

  Da…nu stiu ce sa mai zic… Ei stiu ce au si ce fac