WhatsApp Messenger livreaza 27 de miliarde de mesaje zilnic

  WhatsApp Messenger, celebra aplicatie de instant messaging care de peste 1 an de zile ocupa primul loc in topul celor mai achizitionate aplicatii din App Store Romania, este responsabila pentru trimiterea a 27 de miliarde de mesaje instant zilnic. Cei de la WhatsApp au publicat pe Twitter aceasta informatie, afirmand ca vorbim despre un nou record in ceea ce priveste numarul de mesaje procesate zilnic. WhatsApp are in momentul de fata rivali precum iMessage, Facebook Messenger, Viber, etc, insa deocamdata nu niciun alt serviciu nu a reusit sa ii incetineasca cresterea inregistrata pe toate platformele pe care este disponbila.

  Facand o comparatie cu iMessage, Apple sustine ca 800 de miliarde de iMessage-uri au fost trimise de catre serverele sale de la lansarea serviciului, in anul 2011, si pana in prezent, iar cifra este mica. Daca WhatsApp ar avea o medie zilnica de 20 de miliarde de mesaje trimise, atunci intr-o luna ar fi aproape sa egaleze numarul de mesaje trimise prin iMessage in aproape 2 ani de zile, iar asta spune extrem de multe despre popularitatea platformei. WhatsApp Messenger este disponibila in App Store intr-o versiune compatibila doar cu terminale iPhone.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

0.89

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone and all other smartphones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from friends, co…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.0 Mb