iOS 7 Maps – iata noutatile

  Daca nu ati reusit sa instalati iOS 7 pe propriile terminale, probabil ati fost interesati sa aflati cum functioneaza aplicatia Maps in noua versiune a sistemului de operare. Ei bine o sa va spun de la bun inceput ca nu am sesizat vreo actualizare a hartilor pentru Bucuresti, nu stiu pentru fiecare oras in parte daca exista noutati, insa pentru Bucuresti nu veti gasi ceva nou, poate doar cateva indicative pentru strazi, nimic mai mult. Design-ul noii aplicatii este cel din imaginea din stanga, un galben urat pentru strazi, parcuri de un verde sters, si restul intr-o culoare fada, care nu deranjeaza la ochi.

  Daca tot discutam despre harti, va spun ca Siri nu stie sa caute locatii in Romania, insa calculeaza in continuare rute, deci deocamdata ramanem doar cu atat. In ceea ce priveste lucrurile noi, observati ca aplicatia Maps din iOS 7 are un modul fullscreen pe care eu il salut si il primesc cu bratele deschise, insa are si un modul care ne spune la ce scara facem zoom in/out. Aplicatia ne ofera posibilitatea de a adauga bookmark-uri cu locatiile prin care calatorim, ne afiseaza o lista de cautari recente si ne da posibilitatea de a cauta o adresa setata pentru un cont, totul direct prin meniul bookmark-urilor.

  Adaugand la toate acestea si Night Mode-ul, aveti o imagine completa a iOS 7 Maps, adica aceleasi harti cu un design usor diferit si cateva functii nu chiar atat de revolutionare.