Prima Pagina aplicatii Disney Mobile Movies iti permite sa vizionezi filme Disney pe iPhone sau...

Disney Mobile Movies iti permite sa vizionezi filme Disney pe iPhone sau iPad

  Disney Mobile Movies este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store Romania, iar cu ajutorul sau puteti vizualiza pe propriile iDevice-uri filme produse de celebra casa de productie Disney. Aplicatia este disponibila gratuit, in format universal in App Store.

Bine aţi venit la Disney MobileMovies, locul în care puteţi viziona filme Disney pe dispozitivele dumneavoastră mobile Apple oricând şi oriunde doriţi! Cu aplicaţia Disney MobileMovies, aveţi întotdeauna filmele dumneavoastră preferate în vîrful degetelor! Este uşor! Trebuie numai să descărcaţi applicaţia şi să cumpăraţi filme dintr-o selecţie de favorite Disney. Dumneavoastră şi familia dumneavoastră vă puteţi bucura de un film Disney de calitate în orice moment doriţi – pentru vizualizare nu este necesară conexiunea la internet.

Disney MobileMovies vă permite de asemenea să gestionaţi biblioteca dumneavoastră digitală de filme ştergând şi redescărcând fişiere după cum este necesar, fără niciun cost suplimentar. Cumpărăturile dumneavoastră vor apărea întotdeauna în “Filmele Mele”, unde puteţi selecta, viziona şi gestiona cu uşurinţă filmele dumneavoastră. Pentru descărcarea iniţială a filmului este necesară o conexiune la internet (se recomandă Wi-Fi). Compatibil cu iPad, iPhone şi iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Disney Mobile Movies (Romania)

Gratuit

s

Developer: Walt Disney
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Bine ai venit la Disney MobileMovies, locul n care putei viziona filme Disney pe dispozitivele dumneavoastr mobile Apple oricnd i oriunde dorii! Cu aplicaia Disney MobileMovies, avei ntotdeauna filmele dum…


Dimensiunea aplicatiei este: 14.3 Mb


 • Csi02

  Da putine desene contine aplicatia!

 • eNeRGy

  La mine dupa ce am dl filmu si/sau cand dau play la el atat pe i4 cat si cu i4s pe ios 6.1.2 aplicatia se inchide subit. Mai face la careva asa?

 • Stavros

  Doar 6 filme……la mine nu fac asa…merge cursiv pe ipad4

 • andu

  eNeRGy exact ca la el insa pe ipad 2

 • Csi02

  Pt cei care au JailBreak si doresc o aplicatie care sa contina o multitudine de desene animate gen Tom&Jerry, Micky Mouse, Pantera roz, Donald, etc cautati in sursa BigBoss Classic Cartoons si nu veti regreta!
  Sper sa va fie de folos!