Steve Wozniak este multumit de noul design al iOS 7 (Video)

[youtube]http://youtu.be/xOWDwKLJAfo[/youtube]

  Surprins intr-un interviu acordat in interiorul unui aeroport din SUA, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, a afirmat ca este multumit de modificarile de design implementate de catre Apple in iOS 7. Desi este multumit de schimbarile vizuale, Wozniak sustine ca multe dintre functiile si schimbarile implementate de catre Apple acum erau disponibile in alte sisteme de operare in trecut, lucru pe care desigur ca vi l-am spus deja. Desi este multumit de design, Steve Wozniak nu este un fan al modului in care a fost implementat nou sistem prin care putem sterge email-uri/mesaje/etc, el afirmand ca Android-ul ofera o functionalitate mai buna, swipe-ul lateral stergand obiectul direct dintr-o singura miscare.

  Steve Wozniak este un cunoscut critic al companiei Apple, insa majoritatea criticilor sale sunt sustinute de existenta unor probleme reale pe care compania Apple refuza sa le rezolve, dar asta nu i-a atras chiar atat de multi fani.

5 COMENTARII

  1. Apple au copiat de la windows phone … au facut un pact cu microsoft pt a nu avea probleme … unde este originalitatea iOS-ului acu? de cand a murit Steve Jobs se pare ca a murit si viziunea Apple … bine ca au Appstore-ul care ofera atatea aplicatii si determina multi utilizatori sa nu migreze spre alte platforme

  2. Eu cred ca unii dintre voi chiar nu gandesc. Este un amarat de sistem de oparere, toate functiile deja exista in toate telefoanele. Ar trebui sa zici mersi ca le copiaza de la altii si sa le ai si tu. Mi se pare perfect normal ce se intampla.

  3. @ Markovnikov: chiar daca ar vegeta, omul a creat cu manutele lui Personal Computerul, fara care nu te-ai fi putut da tu destept aici, acum. si daca nu te dadeai destept, ce faceai?