OSX Mavericks aduce interfata OSX Mavericks in iOS

  OSX Mavericks a fost prezentat luni de catre compania Apple si oferit in versiune beta dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma OS X, iar astazi ajunge sub forma unei teme direct pe iDevice-urile noastre. OSX Mavericks este numele temei care a fost lansata in Cydia in cursul noptii trecute, iar ea promite sa aduca in iOS componenta vizuala a sistemului de operare ce va fi disponibil pentru toata lumea abia din toamna. OSX Mavericks functioneaza cu ajutorul platformei Dreamboard, este compatibila doar cu iPhone 5 si implementeaza tot ceea ce vedeti in imaginile disponibile in acest articol.

Enjoy Apple’s latest OS X with this DreamBoard theme on your iPhone5. With this theme, you have a working Dashboard with a weather and clock widget. A fast Launchpad to bring up your apps with a click of a button. Have Mission control take care of your favorite apps. Write a note with the bulit in Notes app, or maybe remind yourself with the Reminders app.

  Ca sa fiu sincer, ideea de a avea o tema care reproduce OSX Mavericks insa poate fi utilizata doar in landscape mode mi se pare a fi dincolo de limitele normalului, insa daca vreti sa va jucati cu ceva, aveti acum posibilitatea. Tema OSX Mavericks este disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia, versiuni pentru restul iDevice-urilor urmand a fi disponibile in curand.