Interesul fata de iOS 7 beta 1 este dublu fata de cel inregistrat pentru iOS 6 beta

  iOS 7 beta 1 a fost lansat luni de catre compania Apple, iar cei de la Chitika au monitorizat evolutia sa in SUA si Canada  pentru a vedea cat de interesati sunt utilizatorii pentru a testa noua versiune a sistemului de operare. Monitorizarile lor au demonstrat faptul ca 0.22% dintre posesorii de iDevice-uri din SUA si Canada ruleaza iOS 7 in momentul de fata si vorbim probabil despre aproximativ 1 milion de terminale care au instalata cea mai recenta versiune a iOS. Cifrele reprezinta o baza de instalare obtinuta dupa 3 zile de la lansarea iOS 7 beta 1, iar daca facem o comparatie cu anul trecut, iOS 6 beta era instalat pe 0.11% dintre iDevice-urile din SUA si Canada la o luna dupa lansare.

Notably however, the number of impressions generated by iOS 7 beta users over our network has continued to increase. For comparison, while we previously observed users of the iOS 6 beta generating 0.11% of all iOS traffic following the third beta release on July 16, 2012, iOS 7 users are already responsible for 0.22% of all North American Web traffic from compatible devices two days after its initial release. However, it is worth noting that the third iteration of the iOS 6 beta was available on some iPad models, specifically version two and above.

  Practic vorbim despre interes dublu in doar 3 zile si acest procentaj va creste simtitor pe masura ce Apple va lansa noi versiuni beta ale iOS 7 si va rezolva problemele de functionalitate, asa ca peste o luna am putea vorbi probabil de o baza de utilizatori de 1%. Apple a vandut 600 de milioane de iDevice-uri din 2007 si pana in prezent, nimeni nu stie cate mai sut active, insa fiindca vorbim despre cifre disponibile doar in SUA si Canada, putem spune cu siguranta ca in lumea intreaga intre minim 1 si 2 milioane de utilizatori testeaza iOS 7 in momentul de fata.

7 COMENTARII

  1. Este normal, avand in vedere ca tot mai multi utilizatori de ideviceuri asteapta o schimbare majora legat de designul si interfata noului iOS. Dar mai interesant ar fi sa vedem un studiu (facut printre cei care deja utilizeaza aceasta prina versiune beta) cu parerile pro si contra despre acesta, un procentaj care sa arate in prima faza cati sunt multumiti si cati nu sunt.

  2. Prima impresie e ca l-au “bombonit” maxim, mie unu mi-e rusine sa apar cu ceva in public,drept urmare raman la versiunea 6. Dintr-un telefon perfect,care se potrivea oricarui tip de persoana,cu efecte placute, cu o paleta restransa de culori estompate cat sa nu oboseasca, icon-uri cu detalii incredibile s-a ajuns la culori tari,icon-uri simpliste lipsite de orice efect (inpirate clar de la Windows 8), functii si butoane preluate cu copy/paste de pe Android. Steve Jobs a muncit enorm la detalii care au consacrat acest device iar azi se renunta la tot ce era emblematic pt iPhone, aceasta gasca de neinspirati, lipsiti de creativitate reuseste a doua oara sa ingenuncheze spiritul Apple, si pt totdeauna.Revin,atat ROZ BOMBON si alb de te ia greata,facut parca pt Barbie si Ken, Chiar propun, sa-l numeasca IOS 7 B&K

  3. am bagat iOS 7 beta nu mi-a placut , am vrut sa fac downgrade la 6.1.3 iar , dar ce sa vezi . nu ma lasa , am dat restore la telefon si acu nu ma lasa sa activez iPhoneul pentru ca nu fac parte din programul de developer si nu stiu ce sa fac ca sa fac telefonul sa functioneze … ideei ?? 😀