Prima Pagina accesorii Iata primul posibil gamepad pentru iPhone

Iata primul posibil gamepad pentru iPhone

   Lansarea iOS 7 a adus in prim-plan faptul ca Apple colaboreaza cu anumiti producatori de controllere pentru a ne permite sa le folosim pentru a controla jocurile disponibile in App Store. In iOS 7 compania Apple a implementat un framework standard care le va permite dezvoltatorilor de controllere terte sa dezvolte gamepad-uri, iar dezvoltatorilor le permite sa implementeze rapid suport pentru ele. In urma dezvaluirii acestor informatii, iata ca acum avem si o prima poza care prezinta un posibil gamepad care urmeaza sa fie compatibil cu iDevice-urile celor de la Apple.

  Cei de la Kotaku sustin ca dispozitivul din imagine ar fi real, el fiind in aparenta compatibil cu terminalul iPhone 5 si probabil in viitor cu iOS 7. Chiar daca deocamdata nu stie nimeni in ce fel ne va permite el sa controlam jocurile, sau cand va ajunge in magazine, insa viitorul se anunta foarte interesant.

 • Pingback: iOS 7 Control Toggle Icons aduce in iOS 6 toggle-urile din iOS 7 | iDevice.ro()

 • Lucian 4.2

  Nu stiu cat succes vor avea gamepadurile pe iOS deoarece exista precedentul Androidului pe care pot fi folosite gamepad-urile standard de la PC, Xbox sau Play Station iar priza la public nu prea a fost.
  Succesul limitat este cu atat mai surprinzator cu cat exista multe jocuri cu suport gamepad (de exemplu pe Tegrazone jocurile au marcaj “Controller”). Iar pentru cele fara suport gamepad, se poate instala un emulator pentru asignarea butoanelor/stick-ului la controalele din joc.
  Pe iOS este posibil un succes mai extins dar numai in urma unei campanii agresive de marketing.

 • iSee

  Logo-ul G de pe gamepad pare a fi acelasi ca de pe produsele gaming de la Logitech

 • Iulian

  Ce atatea comparatii frate?!? gamepad-ul din iOS va functiona cu orice joc din Appstore pentru ca altfel nu vor accepta jocul in Appstore….
  Vor fi gamepaduri atasabile pe iPhone cu baterie inclusa(travel) si gamepad-uri bluetooth pentru iPad-uri/iPhone-uri,care impreuna cu Apple TV + AirPlay uiti de console.
  Apple nu poate intra pe piata cu o consola de jocuri DAR daca in toamna lanseaza Apple TV 4 cu procesorul din iPhone 5 +2Gb ram+16-32-64 gb spatiu de memorie si v-a suporta instalarea aplicatiilor din Appstore cu siguranta vor da lovitura!!!! un joc de PS4 sau xBox incepe de la 20 euro,iar unul pentru iOS este free sau 0.99 euro/usd.
  Imi place ce vad in ios7 si imi place ca Apple cladeste incet si sigur.
  Imi place si faptul ca au furat din Android,Windows si WebOS, pentru ca asta ma satisface pe mine care platesc o caruta de bani pe un telefon.

 • Pingback: The Collectibles - un nou joc Crytek pentru platforma iOS care va fi compatibil cu controllerele terte MFI | iDevice.ro()