Prima Pagina Apple iOS 7 ar putea arata mult mai bine cu ajutorul unor modificari...

iOS 7 ar putea arata mult mai bine cu ajutorul unor modificari minore

  Stiu deja ca majoritatea dintre voi nu sunteti multumiti de ceea ce a implementat Apple in iOS 7 pentru iDevice-urile sale, iar din pacate nu sunteti singurii. In ideea de a ajuta angajatii Apple, care inca imbunatatesc iOS 7 inaintea lansarii oficiale, un designer s-a gandit sa ne arate cum ar putea fi schimbat in bine iOS 7 cu ajutorul catorva modificari relativ minore. In aceste imagini le aveti prezentate pe toate, in partea stanga a imaginilor, si practic vorbim despre modificari subtile ale iconitelor, modificari subtile ale UI-ului si in anumite cazuri ele sunt indeajuns de bune pentru a rezolva greselile angajatilor Apple.

 • Practic a facut o porcarie si mai mare.
  Nu tata, ce ne da Marul, aia e… Iti place, nu-ti place, n-ai cum sa nu-l iubesti !

 • georgian

  Nu e chiar asa sincer. Cum istoria a cam dovedit-o nimic nu prea e vesnic, mai ales in istoria asta oarecum recenta tehnicii si gadget-urilor. Ce era la inceputuri nokia, siemens motorola si altii, azi au cam apus, si totusi ei au cam creat acest segment al telefoanelor mobile. Banuiesc ca probabil multi cred primul autovehicul de serie a fost creat de bmw , audi sau mercedes, dar surpriza a fost creat de ford.(nici eu n-as fi crezut).

 • Liviu

  asta e designer ???? daca da e cel mai prost !!!

 • LupulAlb

  @georgian surpriza va fi si mai mare daca ai sa cercetezi putin si ai sa afli ca Oldsmobile avea linie de asamblare in masa inainte lui Ford. mie nu imi place faptul ca anumite aplicatii dau crash ca nebunele si se mai intampla sa rebooteze singur. consider ca astea sunt partile ce ar trebui refacute nu estetica care este destul de interesanta. si as ruga pe cei care posteaza comentarii cam nelalocul lor sa se abtina sau macar sa se documenteze putin inainte de a comenta. lucrul in xcode nu este asa usor precum ati crede,iar pentru simplul slide pe care il faceti pe telefon sunt necesare zeci de linii de cod scrise in java,oop,c#. daca va pricepeti,faceti voi o versiune mai buna de IOS si poate aveti f. mari sanse sa fiti angajati la Apple.

 • Georgian

  Posibil nu contest dar aici sunt nuante. Cum primul autovehicul a fost a lui Karl Benz, prima masina de serie a fost a celor de la ford. Nu asta e relevant.
  Sunt constient ca este o munca fenomenala in spatele unui sistem de operare. Stiu si le aprezciez munca. Pe mine (personal) ma deranjeaza design-ul. Stiu ca nu e o parere unanima, insa am observat multi care nu au fost incantati de el. Nu am studii legate de design si nici cunostinte, ma las ghidat doar de gustul si intuitia nativa. Unele chestii le apreciez in noul os, dar per total, chiar daca e ceva nou, nu-mi place. Repet personal opinion. Din acest motiv cred ca exista sectiune de comment-uri, ca cine doreste sa iti exprime un punct de vedere.

 • Daniels

  E mai fain per total dar unele lucruri sunt mai frumoase la cele facute de apple. Bulinele de la Carrier e ceva diferit si nou deci e ok, icoanele de settings, stocks si game center sunt mai frumoase la varianta apple. In rest totul ar fi frumos sa adopte apple de la aceasta modificare.

 • Georgian

  Posibil nu contest dar aici sunt nuante. Cum primul autovehicul a fost a lui Karl Benz, prima masina de serie a fost a celor de la ford. Nu asta e relevant.
  Sunt constient ca este o munca fenomenala in spatele unui sistem de operare. Stiu si le aprezciez munca. Pe mine (personal) ma deranjeaza design-ul. Stiu ca nu e o parere unanima, insa am observat multi care nu au fost incantati de el. Nu am studii legate de design si nici cunostinte, ma las ghidat doar de gustul si intuitia nativa. Unele chestii le apreciez in noul os, dar per total, chiar daca e ceva nou, nu-mi place. Repet personal opinion. Din acest motiv cred ca exista sectiune de comment-uri, ca cine doreste sa isi exprime un punct de vedere.

 • Lucian

  Saceara parerea chinezilor :))

 • LGP

  Sincer, eu sunt designer, lucrez de ceva vreme, am afacerea mea…ba frate, ios6, are cel mai frumos design, ios7 este mult prea simplu, poti face si in paint asemenea design, dar mie la ios7 imi place cum proceseaza si screen locker, ca nu mai e sageata de jos, e tot ecranul. In afara de astea, eu prefer ios6.